Відмовлено Для ГА і вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Леонн

Новий гравець
Реєстрування
4 Кві 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:Андрій Леон
  3. Суть скарги: мене було взломано на форумі і від мойого імя було написано дуже багато поганих речей які я не писав прошу допоможіть я був забаниний на 05 та на 06 прошу вас я не коли не ображав проект но мене було взламано прошу вас у мене є скріни перепискі з тех пітримкою тамде видно що мене було взламано і скріни зміненя мойого акаунта на форум на іншу електрону пошту у мене є ві фото докази andri097292 це мій дс якщо потрібно більше доказів я дам у мене є скрін тамде видо що мій акк електрона пошта була змінена на не відому ЦЕ НЕ Я РОБИВ ПОДИВІЦЯ ЛОГИ Я НЕ РОБИВ ЦЕ ЗАЧЕМ МЕНІ ЦЕ РОБИТИ БЯЛ МЕНЕ ВЗЛАМАЛИ ТУТ ЗАХИСТ НУЛОВИЙ ВІН ЗМІНИВ РЕГІОН ЙОГО ЗАКИНУЛО ДАЖЕ БЕЗ ПАРОЛЯ НА АКК ЦЕ НЕ Я РОБИВ У МЕНЕ Є ВСІ ВІДЕО ДОКАЗИ ЯКШО ВИ НЕ ЛІНИВІ ПОДИВІЦЯ ІХ Я НЕ ХОЧУ ІТИ З ПРОЕКТА Я ТУТ ДУЖЕ БАГАТО КОШТІВ ПОТРАТИВ БІЛЬШЕ 10К ГРН Я ЦЕ НЕ РОБИВ ПРОШУ ПОДИВІЦЯ МОЇ ВІДЕО ДОКАЗИ ЯКШО НЕ ЛІНИВІ А НЕ ПРОСТО ПИШІТЬ ВІДМОВА ПОДИВІЦЯ ХОТЯБИ ЧОТА Я РОЗУМІЮ ЧО МЕНЕ БАГАТО ХТО ТУТ НЕ НАВІДЯТ НО Я ВЖЕ ДАВНО ІСПРАВИЛСЯ І ПРОСТО ТУТ ХОЧУ ГРАТИ ДАЙТЕ БАН НА МІСЯЦЬ НА ТИЖДЕНЬ НО ЦЕ РЕАЛЬНО НЕ Я ТАКЕ ЗРОБИТИ НЕ МІГ Я СНІМАВ ВІДЕО ВОНИ НА 2-1К ПЕРЕГЛЯдів залітили я майор зсу я таклго зробити не міг я уже устав простити я можу доказати чо це не я робив якби ви тіки подивилися якшо хочете подивитися дс andri097292

я повторяю я можу придоставити більше скріншотів доказів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Андрій Леонн

Новий гравець
Реєстрування
4 Кві 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
ЦЕ НЕ Я РОБИВ А ЯКІСЬ ДИБІЛ ЯКІЙ МЕНЕ ВЗЛАМАВ

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,094
Бали
253
Доброго дня!
Відповідь було надано в минулих скаргах

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі