- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 617
- Реакції
- 669
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Слідкуючі Держ. та Неоф. та лідер Іван Будько
- Особистий нікнейм: Михайло Ломака
- Суть скарги: Шановна ГА, хочу звернутись до вас, як лідер клану MARABUNTA, зі скаргою на на халатні дії слідкуючої адміністрації та перевищення повноважень від лідера ВРУ.
02.02.2025, о 18:56 , лідер ВРУ зробив на форумі, "УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №027/2025 Про облаву на Харківський картель" Указ не був ні чим мотивований, під час написання указу, лідер ВРУ ні чим не керувався. та лідер ВРУ не уповноважений робити Указ про облаву на картель, для цього є, Офіс Генерального Прокурора, та це повинен бути "Ордер на оточення території" який видає ОГП, але ніяк не Президент. Як мінімум вже є порушенням від Лідера ВР України. Перевищення службових повноважень. У Президента інші обов'язки, але ніяк не видавати "Указ про облаву". Йдемо далі, відповідно до правил "Рейдів та облав на картель" Правила номер 1 "Лідера або заступника клану Західного або Східного картелів повинні попередити, щодо проведення даних заходів, не менше ніж за 24 години до початку(можуть бути виключення з угоди ГС|ЗГС Держ., ГС|ЗГС Неоф.), а саме вказати точну дату в форматі хх.хх.хххх та при цьому не розголошувати в скільки саме буде проведено облава та рейд."
Я як лідер клану не знав що буде облава, що вже суперечить правилам. Та внаслідок цього всього не зміг підготуватись (як я можу підготуватись, коли про цю облаву я навіть і не чув) Після чого в мене забирають 30 КК з общаку (подивіться логи), за Облаву, про яку не знав клан "MARABUNTA". Хотілось, щоб подалі всі ГРП повідомлялись слідкуйчим НЕОФ Які передавали інформацію лідеру клану. Прошу повернути 30 КК, та попередити мене про ГРП, та зробити ще раз ГРП.
Те, що було в неділю стало прикладом халатності від слідкуючої адміністрації та Лідера ВРУ, тому що, згідно правил облав на картель :
7. Для проведення даного заходу необхідна бути IC-причина.Роз'яснення: Докази незаконної закупки наркотиків або зброї від участники клану або детальна інформація, щодо даної території, також повинен бути допит людини в якої була куплена зброя, або наркотики.
Я впевнений, що дані процесуальні дії не проводились, а також я не зрозумів трішки інтересу для ДЕРЖ. та НЕОФ. організацій, коли про це ніхто не знав (з моєї сторони), відповідно і не могло ніякої мови йти про те, що ми зможемо гідно підготуватись, залучити інші клани для допомоги, зайти до гри і тд., я взагалі в той час, поки проводилось це ГРП, безтурботно гуляв та гадки не мав, що на моєму картелі відбувається таке, доки мої соклани в паніці не почали скидувати скріншоти зі слова, що: " НА НАС ОБЛАВА", а про це й гадки ніхто не мав, окрім працівників ДЕРЖ. Структур.
Пані ГА, у разі виникнення потреби у виясненні додаткових подробиць або обговорення деяких моментів, то зв'яжіться будь ласка зі мною в особистих повідомленнях.
Сподіваюсь на справедливий розгляд цієї скарги, повернення 30кк в общак мого клану та провести ГРП ще раз, але вже з дотриманням всіх канонів, норм та правил, щоб зробити ГРП максимально цікавим для всіх сторін, а не лише, для працівників держ, які лише займались тим, що вбивали афк гравців на картелі, які й гадки не мали, як і я, що відбувається якесь ГРП.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 02.02.2025 (проведення ГРП), 04.02.2025 (Списання общака)
Останнє редагування: