SanyaA
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 18 Сер 2023
- Дописи
- 94
- Реакції
- 52
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Богдан Астафєв
- Особистий нікнейм: Саня Одеський
- Суть скарги: Не уважно розглянув скаргу. Немає повної відеофіксації. Так як DB + навмисний таран , на мою думку не являється грубим порушенням , тому тут потрібна повна відеофіксація. Як все було насправді. Я виєхав на зустрічну смугу і не навмисно задів його і поїхав далі. Він ж в свою чергу вийшов з авто і почав стріляти по мені, по автівкі. Я зупинився і став. Він постріляв і включив відеофіксацію(можливо й обрізав). Сів в ато і почав їхати в мою сторону , хоча їхав взагалі в іншу.(можливо щось хотів сказати, чи знову постріляти). Я ж звісно в свою чергу почав його навмисно таранить. Також з його сторони було порушення 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин . Він виліз з авто і знову почав стріляти. Можна замітить що коли почав стріляти в м4 було 32 патрона(він стріляв раніше , як я, й написав вище). Також він хотів образити мене , згадати батьків. Звертаюсь до ГА! Перегляньте будь ласка ще раз скаргу , і видайте правильно покарання. В свою чергу я потребую моральної компенсації!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.07.2025