Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіо Джузо

Козак
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
9
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Акіо Джузо
2. Нікнейм адміністратора:Ігор Київський
3. Суть скарги: Я отримав блокування на 30 днів за причиною «погроза розправи в житті». Хочу подати апеляцію, оскільки не вважаю це покарання не обґрунтованим.
Зі свого боку я не висловлював жодних реальних погроз. Я лише запитав у гравця, де він живе. Саме по собі це питання не є погрозою. Більше того, ініціатива конфлікту та пропозиція «пофайтитися» пролунала саме від іншого гравця (цитата: «ти хочеш пофайтитись …?»), на що я відповів «так». но через емоції я даже не почув його питання але відповів так
Також, наскільки мені відомо, з боку гравця не було надано повного фрапсу ситуації, що могло вплинути на об’єктивність розгляду.
Прошу переглянути ситуацію та, за можливості, пом’якшити або скасувати покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:16,02,2026

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
1. Ваш нікнейм:Акіо Джузо
2. Нікнейм адміністратора:Ігор Київський
3. Суть скарги: Я отримав блокування на 30 днів за причиною «погроза розправи в житті». Хочу подати апеляцію, оскільки не вважаю це покарання не обґрунтованим.
Зі свого боку я не висловлював жодних реальних погроз. Я лише запитав у гравця, де він живе. Саме по собі це питання не є погрозою. Більше того, ініціатива конфлікту та пропозиція «пофайтитися» пролунала саме від іншого гравця (цитата: «ти хочеш пофайтитись …?»), на що я відповів «так». но через емоції я даже не почув його питання але відповів так
Також, наскільки мені відомо, з боку гравця не було надано повного фрапсу ситуації, що могло вплинути на об’єктивність розгляду.
Прошу переглянути ситуацію та, за можливості, пом’якшити або скасувати покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:16,02,2026
До чого ці скарги якщо Вам байдуже на акаунт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі