Розглянуто Для ГС ДЕРЖ, ЗГС ДЕРЖ, ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
24
Реакції
17
Бали
6
Шановна адміністрація Ukraine GTA,

Мене звати Михайло Гончар, і я користувач акаунту під ім'ям [Михйло Миколенко 3191]. Я звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо висловлення недовіри до мого акаунту.

Я завжди намагаюся дотримуватися правил вашої платформи та підтримувати позитивну атмосферу в грі. Однак, нещодавно я дізнався про те, що мій акаунт потрапив під недовіру з боку адміністрації. Це стало для мене несподіванкою, і я хотів би надати свої пояснення щодо цієї ситуації.

Недовіра до мого акаунту виникла через те що я стояв на другій посаді на другому проекті. Я хотів би висловити свою позицію з цього приводу. Аргументи: Я завжди дотримуюся правил гри і не маю наміру порушувати їх. Можливо, виникло непорозуміння або неправильно трактована ситуація, що призвела до цієї недовіри. Я готовий надати додаткові докази своєї невинності або пояснити свої дії детальніше. Крім того, я завжди готовий співпрацювати з адміністрацією для вирішення будь-яких питань.

Прошу вас переглянути це рішення та зняти недовіру з мого акаунту. Я ціную можливість грати на вашій платформі та хочу продовжувати підтримувати позитивну атмосферу в грі. Сподіваюся на ваше розуміння та справедливе вирішення цієї ситуації.
Щиро дякую за ваш час та увагу.

Чекаю на вашу відповідь.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Якщо у адміністрації, або ж лідерського складу є до вас недовіра. Ви можете піти з ними в особисті, та пояснити усю ситуацію. Тоді вже, очікувати подальших рішень.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі