В очікуванні Для ГС .Держ /ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Попандопало

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
62
Реакції
80
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Ярослав Попандопало
2. Нікнейм порушника: Сенді Хейс
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.
Пишу чергову скаргу на даного співробітника, який, на мою думку, систематично допускає порушення та діє непрофесійно.
Перейдемо до суті. Сьогодні сталася така ситуація: я стояв біля відділення та нікого не чіпав. Після цього виїхав патрульний автомобіль, який врізався в мене, тим самим створивши ДТП. Одразу після цього через мегафон почали лунати численні вимоги без належного відігрування РП-процесу та без пояснення причин.
Я залишався на місці та не вчиняв жодних дій. Після спаму в мегафон співробітник вибіг з автомобіля та без будь-яких підстав застосував до мене засіб примусу, витягнувши мене з транспортного засобу. Я не чинив опору та навіть не встиг зрозуміти, що відбувається.
Вважаю такі дії неналежною поведінкою для працівника МВС.
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику МВС. Покарання: Попередження / Догана.
Після цього співробітник здійснив моє затримання без достатніх на те підстав.
Також хочу звернути увагу адміністрації на те, що даний співробітник, на мою думку, має особисту неприязнь до мене. Раніше на нього вже було подано дві скарги через його непрофесійні дії, і обидві були схвалені. У відповідях адміністрації зазначалося, що з гравцем буде проведено профілактичну бесіду для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Однак, судячи з нинішньої ситуації, жодних висновків зроблено не було. Більше того, за попередні порушення співробітник не отримав дисциплінарного покарання, тому складається враження, що йому все сходить з рук.
Вважаю, що співробітник керується особистими мотивами та використовує службове становище для зведення особистих рахунків. Подібна поведінка є непрофесійною та негативно впливає на репутацію НПУ.
Для ознайомлення також прикріплю попередні схвалені скарги на даного співробітника, де можна побачити аналогічні ситуації та його ставлення до виконання службових обов'язків
Також хочу зазначити, що на даного співробітника вже була подана заява до прокуратури щодо попереднього інциденту. У тій ситуації співробітник відмовився належним чином відігравати RP-процес та не надав мені необхідну медичну допомогу, чим, на мою думку, порушив мої права та службові обов'язки, покладені на працівника НПУ.
Однак станом на момент подання цієї скарги заява досі не була розглянута, що викликає в мене нерозуміння щодо роботи прокуратури та строків розгляду подібних звернень. Враховуючи повторні порушення з боку цього співробітника, прошу адміністрацію звернути особливу увагу на його дії та врахувати всі попередні інциденти під час ухвалення рішення за даною скаргою.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Каф спамом і без підстав , Минула скарга , попередня скарга , Скарга в Прокуратуру
6. Дата порушення: 09. 06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі