Відмовлено Для ГС держ(НПУ розшуки і повна некомпетентність)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.117962,113245
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.Вітаю шановне панство.А можна прояснити одну ситуацію.На скільки я знаю автоматичний розшук дається. Тільки 1.3 і 10.4 як я правильно розумію.інші розшуки видаються суто через службовий планшет при затримані і проведення слідчих дій.
Так ось заходжу сьогодні зранку і мені приходе системне сповіщення розшук минув і розшук знову з'явився потім розшук знову минув 10.11 і ще один розшук який на фрапсі буде видно.
Так ось в чому ситуація.Добрі молодці,козаки.Перевіряли у мене документи яких я ненадав .і втік від них.
Вони вирішили піти коротшим шляхом наштампувати мені розшуків по айді...(Як то кажуть по РП)
можете по логах перевірити після цих козаків я вийшов з гри і ніяких порушень у мене не було.А зранку захожу розшуки минають.
Прошу розібратися і видати покарання тому хто це робить в обхід РП процесу.щей на НИЧКУ))))
І суворо провести бесіду з керівництвом НПУ ,щоб довели до особового складу на код 5 що так робити не можна.
4.Доказ 1.
Доказ 2.
Доказ 3.
5.10.07.2025

Останнє редагування:

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Для винесення об'єктивного вердикту мені недостатньо доказової бази. Подайте скаргу знову та надайте, будь ласка, в скарзі фото-відеодоказ, де вам приходив розшук дистанційно (щоб мінімально бачити час, у який це відбувалось). Тому що якщо гравець офлайн - розшуки видати неможливо системно. За даними відеодоказами не бачу порушень.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі