Тейпик Авторитетов
Козак
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 2
- Реакції
- 17
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
- Особистий нікнейм:Тейпик Авторитетов
- Суть скарги:
- Прошу вислухати мене, шановні ГА/ЗГА!!!
Я розумію, що починаю флуд скаргами, але ви теж мене зрозумійте, увійдіть в моє положення!
Пишу Вам з свого другого форумного обсліковлго запису, тому що в мене основний форумний обліковий запис знаходиться в бані!
Я розмовляв з КІП, яка мені пояснила ситуацію, що я знав, що колонка «Бумбокс» - дюпана, а вже після того придбав її.
Але, я хочу висловити свою думку на рахунок цієї ситуації!
Людина виставляла на її відео доказах спочатку 1 колонку, але мене смутила вартість цієї колонки. Тому і я з другом обговорювали цю ситуацію і думали, що вона дюпана. На той момент, я це не усвідомлював і придбав колонку, скін та вудочку(я не знав, що скін та вудочка теж дюпані, бо вони продавались поштучно, тому і придбав їх)
Після того, як людина закінчила вести свою відео-фіксацію вона вийшла з центрального ринку, а потім повернулась і виставила ще 5 колонок «Бумбокс», тоді я усвідомив остаточно, що колонки дюпані. І почав іншим казати, що вони дюпані, щоб вони не купляли.
Я розумію, що в цьому є і моя провина, але дуже прошу розблокувати мені акаунт в грі, бо тут грають мої друзі і цей акаунт, як частинка мене.
Я згоден навіть на конфіскацію дюпаних речей, головне увійдіть у моє положення і зрозумійте мене.
Дякую за увагу! Сподіваюсь на краще. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:07.07.2024