Розглянуто Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
644
Реакції
1,145
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Олег Галицький.

Я гравець сервера та перебуваю у клані. Звертаюся до вас із проханням звернути увагу на ситуацію з проведенням ГРП та івентів.
Вже приблизно місяць ГРП проводяться вкрай рідко, через що кланам практично неможливо заробляти бали. Аналогічна ситуація й з івентами: такі заходи, як «Перестрілка без правил» чи «Битва на бензопилах», які раніше також дозволяли фармити бали, зараз проводяться орієнтовно раз на два тижні.
Окремо хотів би порушити питання фінансування івентів. Наскільки я розумію, деякі адміністратори вимушені витрачати власні кошти для винагороди гравців. Наприклад, адміністратор Захар Лісовий який намагається проводить івенти, за що йому велика подяка, однак він витрачає свої гроші на призи, а інколи навіть змушений просити внески у гравців для збільшення винагороди. Вважаю, що це не зовсім правильно.

Прошу вас розглянути можливість виділення коштів адміністраторам, які мають бажання та можливість регулярно проводити івенти для гравців. Це значно підвищить активність на сервері та мотивацію гравців.
Як приклад, можна звернути увагу на сервер 05, де івенти проводяться щодня, а також регулярно проходить один масштабний івент із винагородою 2–3 млн. Окрім цього, там є й менші івенти з меншою, але стабільною нагородою.

Якщо проблема полягає у відсутності ідей для івентів, я готовий запропонувати декілька варіантів:

• Зимова перестрілка — гравці збираються на івент-локації, після чого розбігаються; видається М4, кожен сам за себе.
• Перестрілка у тілі тварини — гравців спавнять на закритому футбольному полі, видають скін кота або собаки та зброю.
• Хованки на острові — гравців спавнять на острові де знаходиться деморган, де вони ховаються, а адміністратори їх шукають.
• Перегони — гравців спавнять біля Епіцентру в Києві, видають авто; перший, хто доїде до ДКВС, перемагає.

Це лише частина можливих івентів. За наявності бажання та коштів для винагород можна організувати багато цікавих заходів для гравців.

Сподіваюся, що мій меседж був зрозумілим і ви звернете увагу на дану проблему.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:21.01.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

З адміністраторами буде проведена розмова щодо частоти проведення івентів. Особисто сьогодні їх бачив вже 3 в перший день на посаді. Що стосується фінансування івентів: ви підняли гарне запитання, ми вирішимо це. Однак, слід зауважити, що спонсорські івенти все одно лишаться. Вони дають змогу гравцям і передати привіт у грі, і проявити своє бажання провести певний івент. В цьому ми обмежувати гравців не будемо.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі