Розглянуто Для Олега Галицкого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alexxx777

Козак
Реєстрування
15 Лют 2025
Дописи
70
Реакції
22
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Олександр Шуллер
2. Нікнейм адміністратора: Аля Фейзер
3. Суть скарги: сервер Вітаю, шановна адміністрація!
Мене було заблоковано 06.05.2026 Прошу вас розглянути можливість оскарження мого блокування
Я визнаю, що міг допустити помилки не зная правил пограбування, але щиро шкодую про ситуацію, яка склалася. За час гри цей сервер став для мене одним із найулюбленіших, тут я проводив багато часу, багато коштив вложено ,хочу пройти БП та . знаходив нових знайомих та отримував задоволення від гри.

Я нажал + у меня обс так запускается но он не включился доктора ошибаются а то надежда на фрапс!
просит обновление ! Верну девушке черви и на шоколадку теж )

Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил серверу, не порушувати встановлених норм та не створювати проблем для адміністрації чи гравців. Я зробив для себе висновки та готовий довести це своєю подальшою поведінкою.

Прошу поставитися з розумінням та, якщо це можливо, скоротити термін покарання або зняти блокування. Буду дуже вдячний за ще один шанс повернутися до гри на сервері.

Вкладення

• Снимок экрана (99).png
    Снимок экрана (99).png
    1,010.9 Кб · Перегляди: 53

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,935
Реакції
1,804
Бали
253
Вітаю
Відповідь вам було надано від ЗГА у попередній скарзі.
На жаль через вашу неуважність ви не помітили що у вас не ведеться відео запис, але це не скасовує того факту, що тим самим ви порушили правила Неоф.Орг.
Наразі ви вже не знаходитесь в блокуванні, але в наступний раз будьте уважніше.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі