Зачинено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дагестанкц Краймз
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!

Звертаюся до вас повторно з проханням переглянути моє блокування. Я вже подавав апеляції раніше і вдячний за їх розгляд.

Хочу зазначити, що з моменту блокування пройшло вже близько двох тижнів. За цей час я ще раз добре обдумав ситуацію та остаточно усвідомив свою помилку.

У своїх минулих скаргах я вже визнавав провину та щиро розкаювався, і зараз хочу ще раз це підтвердити. Я дійсно шкодую за свої слова та повністю розумію, що вони були неприйнятними і порушували правила проєкту.

Мені соромно за свій вчинок, і я розумію, що такі дії створюють негативну атмосферу в грі та можуть образити інших гравців. Це був неправильний і необдуманий крок з мого боку.

За цей час я зробив для себе висновки, навчився краще контролювати свої емоції і став більш відповідально ставитися до своєї поведінки в іграх.

Мені дуже подобається ваш проєкт, і я маю велике бажання повернутися до гри. Я готовий дотримуватись усіх правил, поважати інших гравців і не допускати подібних ситуацій у майбутньому.

Прошу вас ще раз дати мені шанс і розглянути можливість розблокування мого акаунта. Я зроблю все, щоб виправдати вашу довіру.

Дякую за увагу та ваш час.

З повагою, Дагестанец
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/
5. Дата порушення: -

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,626
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю
Відповідь надавалась в минулих темах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі