Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Вейд

Шановний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
37
Бали
18
Вік
22
1.Ваш нікнейм:Паша Вейлд(398)
2.нікнейм адміністратора: SERVER
3.суть скарги:
Доброго вечора, Олег Галицький

Я звертаюся до вас із проханням розглянути можливість зняття або пом’якшення покарання з мого акаунта.

Повністю визнаю свою провину — я використовував стороннє програмне забезпечення (чіти), що є серйозним порушенням правил сервера. Щиро перепрошую за свій вчинок перед адміністрацією та гравцями. На той момент я не задумувався про наслідки і не усвідомлював, наскільки це шкодить чесній грі та іншим учасникам.

Хочу пояснити, що раніше я дійсно грав із чітами на інших серверах і витратив на це близько місяця. З часом я зрозумів, що це не приносить жодного задоволення і лише псує ігровий процес. Також я усвідомив, що використання чітів у будь-якому випадку призводить до покарання — це було лише питання часу.

Я повністю переосмислив свою поведінку та відмовився від використання будь-якого ПЗ. Після того, як перестав грати з чітами, я вирішив дочекатися можливості подати оскарження і отримати ще один шанс. Згодом побачив, що відкривається новий сервер (07), тому перейшов туди з наміром почати грати чесно з самого початку.

На цьому сервері я хотів почати з чистого листа, грати чесно та проявляти актив. Мені справді подобається цей сервер, і мені дуже прикро, що через свою помилку я втратив можливість тут грати.

Я щиро визнаю свою провину, зробив висновки та обіцяю, що подібне більше не повториться. Готовий дотримуватись усіх правил і грати чесно.

Прошу вас дати мені останній шанс довести, що я змінив своє ставлення до гри і буду поводитись відповідально. Я дійсно хочу повернутись і нормально грати без порушень.

Ще раз щиро перепрошую за свою помилку та дякую за розгляд мого звернення.

З повагою, сподіваюсь на ваше розуміння,
Паша Вейлд
4.доказ отриманого покарання (скріншот/відео)
5.дата порушення:19.04.2026

Вкладення

• IMG_5136.jpeg
    IMG_5136.jpeg
    2.9 Mб · Перегляди: 23

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

В оскарженні покарання відмовлено.
Надалі створюйте скаргу з більш читабельним текстом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі