Розглянуто Для СЕРГІЯ КОВАЛЕНКО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vlados456

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
61
Реакції
111
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Тьома Фасбер
  3. Суть скарги: Мене заблокували на 30 днів через «НАСМІШКИ НАД ГРОВЦЯМИ» як я розумію над гравцем Міхасіка Хелла, я нічого образливого не сказав (а навіть якщо і сказав то це може бути прикро ТІЛЬКИ михасику+це все було в жартівливій формі до того ж мене підтримали кілька інших гравців у тому дс 02 сервера, після чого я написав йому текст: Хотел спросить когда тебе на стрижку но потом чекнул свою аву и понял что на ней стоит самый лучший игрок ФК МОЛОДЬ 2011 с немного кривыми ногами михасик хелл который всю жизнь ходит в шапке((((( Ты на плавание тоже с шапочкой резиновой бегаешь ? И ещё хотел спросить гены лысины это у тебя от мамы ? (В этом сообщении не вижу нечего грубого и запрещающего чего нельзя здесь писать, поэтому если наша всеми любимая Данна Юрчишина с которой нельзя спорить и которая очень любит ставить на мои сообщения смайлик решит дать мне мут или бан то это будет очень глупый и не разумный поступок) Я не розумію за що я отримав бан на місяць У ГРІ? Так як я вже отримав покарання в дискорді у вигляді бана на 15 днів, до бана в дс я претензії не маю так як це можливо трохи заслужено АЛЕ НЕ ЯК НЕ В ГРІ, тому що я йому в грі нічого не говорив. Якщо на те пішло я можу показати багато скринів, де ця людина ображала мене мою сім'ю та моїх друзів, на цих скрінах є навіть ЗАГРОЗИ У ВИГЛЯДІ ЗЛИВУ МОЇЙ ОСОБИСТІЙ ІНФОРМАЦІЇ У ЖИТТІ. Вибачатись я перед ним не збираюся. Я прошу зробити оскарження бана в грі, а саме зняття бана або скорочення. ТАКОЖ ХОЧУ ЗАУВАЖИТИ ЩО ПІСЛЯ ТОГО ЯК Я НАПИШУ ЦЮ ЖБ МИХАСИК БУДЕ ПИСАТИ В КОМЕНТАРЯХ ВСЕ АБИ МЕНЕ НЕ ОСКАРЖИЛИ (по типу я його зливав або ображав чи ще щось подібне, хочу сказати що усі фото він називає зливом є у відкритому доступі в інтернеті. ПИШУ ЩЕ РАЗ МОЖУ НАДАТИ БАГАТО ДОКАЗІВ ДЕ ВІД НЬОГО БУЛИ ПРОВОКАЦІЇ ОБРАЗИ І ТД...)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження 23.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі