Розглянуто Для Сергія Коваленка, прошу Вас швидко вирішити мою ситуацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Дивиться пане Сергій Коваленко у мене трапилася така ситуація якесь не зрозуміле блокування в грі з'являться похибка , а іноді йде підключення до серверу та зависає на цьому. Процес який відбувається з грою, підключення йде, а потім щось йому заважає. Програм заборонених не використовував згідно Правил UKRAINE GTA , оскільки дуже багато проводжу часу на вашому проекті та граю майже 2 роки. Мені сенсу немає порушувати правила, оскільки я не хочу щоби була марна трата часу за якоїсь помилки. Хочу далі продовжити грати UKRAINE GTA, оскільки це зараз найпопулярніший проект який гарно себе за рекомендував та взагалі ніхто не може зробити якусь конкуренцію.
Дивиться коли я грав в останнє у мене зависла гра та ПК, а потім я перезапустив ПК за допомогою кнопки на систему блоку (дивіться ПК повністю завис на жодні дії не відповідає, тупо картинка зображена і все) бо іноді трапляється таке коли відвідуєш Центральний ринок, а потім після перезапуску ПК заходжу до гри з'являться похибка, пробую ще раз зайти до гри ніби йде підключення а потім зависає. Відео яке я вам надав з запуском гри як воно все відбуваєть на тому етапі і кінець, можна чекати безкінечно ніяких продвежень немає. Теж саме на інших серверах відбувається, тобто я взагалі не можу пограти на будь якому серверу, гру теж пробував заново встановити нічого не допомогло теж саме що було. Я звертався до тех.підтримку та на форум подав скаргу, відповіли чекайте ваша ситуація вирішується але скільки чекати не зрозуміло бо зараз йде Баттлпас я б хотів встигнути його виконати.
Прошу Вас мені допомогти з моєю ситуацією та вирішити її закороткий проміжок часу.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): , Процес який відбувається з грою
5 .Дата походження: 03.10.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Дана помилка не є зі сторони UKRAINE GTA а MTA.

Не давно ми отримали відповідь від МТА стосовно блокування по АС 4, проблема була вирішена. В разі повторного відтворення потрібно перезапустити гру орієнтовно до 2 разів. Повний перехід через лаунчер.
Ми чекаємо відповідь, від розробника по МТА стосовно коли будуть зняті блокування.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі