Відмовлено Для Сергія Коваленко!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

konor

Новий гравець
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора: Тимур Волков,Віктор Миколайович
2.Особистий нікнейм: Максим Фенікс
3.Суть скарги: Даний адміністратор зняв мене з посади заступника лідера по причині "Втрата довіри". Це сталося під час нашої дискусії на рахунок тега "Гравець" у діскорд каналі "Новини ЗМІ". Я не обзивав його ніяк просто хотів щоб даний адміністратор хочаб раз прислухався до гравця який хоче зробити проект краще! Даний адміністратор заборонив тегати роль "Гравець" у вказаному діскорд каналі, після чого я предложив зробити роль "Набори" та зробити так щоб дану роль отримували гравці які цього бажають як з ролями "Набори" та "Заходи". Після вимоги щоб адміністратор прислухався та хочаб передав мене кікають з групи та знімають з посади Заступника лідера ЗМІ. Також згадаю що ГС Держ вводив мене в оману, а саме тим що казав що на 04 сервері в мене немає ЧС а на справді він є і дізнався я про це від ГА коли хотів подати на посаду лідера! Вимагаю щоб мене повернули на посаду та зняли блокування!
Щодо Віктора
Є підозра що він покриває порушення ГС Держ. Також я хочу почути в телеграмі конктретну причину чому довіра у ГС Держ пропала на другий день після мого призначення прямо під час конфлікту який ГС Держ і спровокував! Важаю що дані особи не є компитентними!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1743263886784.png
1743274990927.png
1743275013171.png

5.Дата походження: 29.03.2025
@Сергій Коваленко

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Блокую ваш ФА за порушення правил форуму (обхід блокування та використання ФА не по призначеню)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі