Відмовлено Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

renat kirmach

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
117
Реакції
85
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Скакун
  2. Особистий нікнейм: Ренат Барабашка
  3. Суть скарги: вітаю шановна адміністрація, мене забанили на 31 день за образу рідних за те що я оскав людину в діскорду, та коли мене люди почали оскати, зливали фото,робили відео та ще в соц мережи виставляли, ви їм дали попередження а коли я оскнув мені одразу бан дали, та якщо я людину оскнув в особисті повідомлення то це не має рахуватись та прошу зауважити що мене гравець Маттео Обезбашиний оскнув мою родню і видалив повідомлення та я не знаю чому ви не звернули увагу на те що він видалив повідомлення. Та прошу мене розблокувати та заблокувати тих гравців які мене перші почали оскати.
    Та я можу піти до вас у діскорд та показати докази як мене зливали фото,відео,та образи рідних
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 27.05.2025

Вкладення

• Снимок экрана 2025-05-27 203636.png
    Снимок экрана 2025-05-27 203636.png
    2 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, якщо Вас почали ображати - для цього є ми, адміністрація, Вам ніхто не забороняв звернутись до нас, а не ображати рідних у відповідь, якщо це дійсно так було. Щодо ситуації зі зливом фото та іншими порушеннями в групі - пройшло мінімум 4 місяці з останнього порушення, але від себе ми зробили все можливе - досягли видалення бесіди, в якій це все відбувалось, провели особисті бесіди з кожним учасником, в тому числі з Вами. Також нагадую, що від Вас в бесіді також були порушення, Ви обіцяли, що такого більше не повториться, але сьогодні побачили зовсім іншу картину, за що тепер відбувайте покарання та думайте, перед тим як писати такі речі.

Рішення оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі