Розглянуто Для Спец Адміністратора / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
155
Реакції
130
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Максим Герас
Особистий нікнейм: Владос Капер
Суть скарги: Подав на Ігр Помічника на 03 сервері порушення хочаб одного з цих правил в мене не було

При яких обставинах,заявка може бути відхилена:​

- Дві та більше заявки від однієї людини​

- Різний нік на форумі та у грі - відмова.​

- Якщо блокування ігрового акаунта було менше ніж 6 місяців тому

- Ваша заявка може бути відхилена ГА/ЗГА/Куратором Ігрових Помічників, на власний розсуд без пояснення причини

Також в правилах нічого не сказано про інші сервера нічого а відхилена заявка була по причині
Вітаю
Багато порушень на другому сервері + образи, відновлюйте репутацію
Відмова
Написано Образи хоча видано це покарання в виді мута на 60 хв було +-2 місяці тому і на іншому сервері на якому я не маю вже тривалий час ніяких порушень а на 03 взагалі дуже маленька історія покарань і там немає нічого про образи або багаторазові порушення. І наскільки мені відомо данний адміністратор сам мав покарання на 04 сервері [Посилання] а якщо було блокування то на посаду адміністратора подати не можливо найближчі 6 місяців але чомусь його історію не перевірили на 03 сервері та прийняли на пост адміністрації що є дуже цікавим тому попрошу це перевірити. Скоріше за все як робить Головна адміністрація серверів то ця скарга не дійде до тої людини яку я вказав в заголовку тобто до Спец Адміністратора. Якщо ж відповідь буде найголовніше хочу побачити правило а не приклад конкретне правило яке свідчить про те що якщо я мав +-2 місяці тому мут на 60 хв на 04 сервері то я не можу подати на Ігр Помічника. Також хотів б в цій скарзі оскаржити рішення яке прийнято.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ( Історію порушень можливо переглянути в моїй заявці на Ігр Помічника. )
Дата походження: 12.06.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Адміністратор надав відповідь правильно, щодо образ гравців/адміністрації, вам може бути відмовлено якщо не пройшло 6 місяців. Я перевіривши ваші покарання на інших серверах та ваші твінк аккаунт, допущу вас до проведення обзвону. КІП найближчим часом надасть відповідь.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі