Відмовлено Для вищої адміністраціїї

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Т.Кроуфорд

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Ларрі Стоун
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, адміністраціє. Пишу переоскарження максимально серйозно, бо реально усвідомив свою помилку. Так, я вдруге порушив правило щодо взаємодії з твінками, хоча раніше обіцяв такого не робити. Я не збираюсь виправдовуватись чи перекладати провину — винен повністю сам і це визнаю.
Але прошу дати мені останній шанс. За час бану я зрозумів, наскільки нерозумно було ризикувати акаунтом і довірою адміністрації через такі речі. Для мене цей сервер — не просто гра на вечір. Я реально проводив тут багато часу, грав, вливався в РП та знайомився з людьми. Зараз сидіти в бані й чекати дуже важко, особливо коли хочеться просто повернутись і грати без порушень. Також хочу зазначити, що з моменту отримання бану вже пройшло чимало часу. За цей період я мав можливість добре обдумати ситуацію та зробити висновки. Крім того, є велика ймовірність, що майже все літо мене не буде вдома та у своєму місті, через що я взагалі не матиму можливості нормально грати на сервері. Саме тому хотілося б отримати шанс повернутися раніше та хоча б трохи пограти зараз. Я знаю, що скоро може бути амністія і багатьох розбанять, тому прошу вас піти мені назустріч та розглянути можливість дострокового розбану. Я справді хочу повернутись і довести своїми діями, що більше не буде ні твінків, ні обходів покарання, ні будь-яких інших порушень з мого боку. Мені немає сенсу знову втрачати все через власну дурість.
Розумію, що після другого порушення довіра до мене майже втрачена, але я щиро прошу про останній шанс. Такого більше не повториться. Готовий до будь-яких умов, обмежень чи випробувального терміну, якщо це буде потрібно. Просто дайте можливість повернутися та грати чесно.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):клік
5. Дата порушення: Не дуже пам'ятаю +- 15-20+ днів (Вже як в бані)​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,626
Бали
253
Вітаю
На жаль розблокування на разі не можливе.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі