Розглянуто Для зга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
1. Ваш нікнейм: Аня Чортенко
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: не згодна з вашим рішенням. в чому була проблема відписати мені особисто і попросить прибрать? але ж ярослав вирішив, шо краще буде дать мені бан, змінить аву, де замазано його обличчя і заблокувать мене в тг, замість того, шоб вирішити це питання особисто зі мною. але ще ж легендарний адміністратор вважає, шо тільки його не можна ставити собі на аву і це правило підпадає тільки під нього. від мене зливу фотографій не було, вона перебувала у вільному доступі, якщо у нього проблеми з самооцінкою і він не сприймає себе на фото, то це тільки його проблеми і цю ситуацію можна було вирішити інакше. також попрошу розгорнуто написати чого мені видали саме пункт 7.2 і врахувати, що фотка Ярослава була поставлена в нього самого і перебувала у вільному доступіііі
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-скарга-на-Ярославчіка-Кримського-😜.356186/
5. Дата порушення: 03.01.2026

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
Знімок екрана (5).png

і додаю, шо ярославу краще було б навчитись нормально розмовлять з людьми, а не ставить себе вище інших адміністраторів, бо ярослав навіть не може відповісти на поставлене йому питання щодо блокування(

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,005
Бали
253
Вітаю!

Вас буде розблоковано, але знайте що подальші такі дії не є приємними для адміністратора та за подібні ситуації вас буде притягнуто до відповідальності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі