Розглянуто Для керівника проекту UKREINE GTA Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
225
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
  2. Особистий нікнейм: Амір Алієв [ 96457 ]
  3. Суть скарги: Пане Сергій Коваленку . Я старий пенсіонер Амір Амірович Алієв,подав скаргу на адміністратора, після чого мене заблокували на 6000 днів за використання чітів. Проте я вважаю це рішення помилковим,так як і ЧСП діскорду яке мені видали на 06 сервері , (тут я неможу теж заходити тепер в діскорд) ,було помилковим - чіти було виявленно не у клана нашого а у глави клана за 02 сервер , я був просто модером- який слідкував за людьми щоб не було доганн , і допомагав в розвитку по грі (але не вмів користуватися як і остальні , форумом ще нормально). Мене забанили на сервері до 2041р, а мій акаунт,на якому був бізнес ,автівки-вантажівка,квадриків гружонних кучю,квартира,гроші на картці і кишенькові,гвинтокрил човен ,прокачка усього ( за гроші невеличкі донатив і т.д. є все на стрімах і відео шортцах) , було видалено.Прошу вас переглянути це рішення, надати можливість пройти ще раз перевірку на чіти (так як нам такого не зробили ,а тільки главі клану) та повернути мій акаунт із усім що у мене було.Також прошу вас ,розібратися - чому як тільки я за відмови Адміністрацією на прохання порушників покарати, вони вердикт мого блог аак ютубу тік ток і твіч вважають 3ім лицем-якщо я зі стріму трансляції надаю відео постійно , що за блат виходить кланам ,і видали зразу покарання мені до 2041р,незрозумів цього я. Готовий надати будь-яку необхідну інформацію для підтвердження моєї невинності.Завчасно вибачаюся за ваш час ,і дякую за допомогу пане Сергій Коваленко.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 28.05.2025 р.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Навіть на відео у ваших скаргах не видно ваш айді та неможливо встановити хто саме записав докази, до вас прохання змістити або прибрати баннер зверху справа , щоб було видно айді подавача скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі