Розглянуто Для керівника проетку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярик Ескобар

❤️‍🔥HANNA❤️‍🔥
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
71
Реакції
130
Бали
36
Нікнейм адміністратора: василь перегінець
Особистий нікнейм:ярик ескобар
Суть скарги: шановний Олег Галицький остані новини адміністратора василь перегінець поставили на роль ГС Неоф 02 з ролі КА перед тим даного адміністратора зняли за його бездію зараз вернули за гарні очі даний адміністратор познімав всіх хто йому не подобається 1 день він на гс неоф він знімає 4 адміністратора знаючи адміністраторів мамаєв київський буданова та рейвл від всіх цих адміністраторів була хороша робота на адміністрацію не було скарг чомусь він не зняв адміністраторів на які є скарги а зняв адміністраторів які по моїй суб'єктивній думці йому не подобались прошу провести бесіду з адміністраторами яких зняли та адміністратором Василем скільки часу сижу на проекті не бачу скарг схвалених на адмінів яких він зняв одиниці і дуже рідко але це є людський фактор вони наскільки я знаю не зробили ні одного порушення за яке знвмають мої ж скарги де адміни блатять схвалюють але надалі оставляють га не дивиться на держ орг там слідкуючі почті нічого не роблять на вчшках елементарно внсь час хотяби по 1-3 раза є багоюз від госки і бачучи що знвмають адміністраторів які добре виконують свою роботу адміністратори яким пишуть весь час позитивний рейтинг дуже обідненько бачити що неоф організацію обєктивно доводять до блату та анархії прошу поговорити про ці останні події які просто не вкладуються в голові
By.Kabina
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження:18.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Обговоривши з ГС Неоф щодо його дій, а саме зняття слідкуючих, можу ствердити, що його посада дозволяє приймати рішення щодо особового складу слідкуючих. Тому, дані адміністратори були зняті з посад слідкуючих за неофіційними організаціями.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі