Розглянуто Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матью Шляпа

ШляпаFamQ
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
16
Реакції
16
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романовчи
  2. Особистий нікнейм: Маттео Екстезі
  3. Суть скарги:
    написавши оскарженння, що мене забанили за розпал бунту-Тик, що відповідає ГА:
    Ваш ігровий акаунт було заблоковано за розпал бунтів проти рішення керівництва та проти лідера фракції.
    кажучи про Керівництва, я не йшов проти керівництва, я написав свою думку.
    Та також про лідера, написали петицію Мага Флуррі, звертався до Президента, тому в народа є повне право зняти лідера, якщо вони замітили блат або корупцію, чому ми не можем висловлювати свою думку на форумі ? тому я ще раз прошу , щоб мені зменшили срок бану, або видали максимальний мут\деморган
    напишіть мені в діскорд-matteoecstasy, та я вам розкажу більш детальніше ситуацію
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 21.04.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,198
Реакції
5,437
Бали
257
Вітаю!

Шановний гравець, Вас дійсно було заблоковано за розпал бунту. Ви створювали неодноразову тему про те, що буде ****************************. Що вже є не висловлюванням своєї думки. Тому було видане дане покарання.
Щодо лідера та петиції. Ніяка петиція не допоможе, оскільки, в правила лідерів державних організацій, чітко прописано за що та як можна зняти президента:
4. Президент може бути знятий народом якщо протягом 3-х днів біля Верховної Ради України (далі ВРУ) будуть мітинги (протести) які в обов'язковому порядку мають включати близько 100 чоловік.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі