Розглянуто Для пана Густилина або Сергія Коваленко/Скарга на ГА 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
138
Бали
46
Нікнейм адміністратора:Рафаел Тоширо
Особистий нікнейм:-
Суть скарги:я гравець який не грає на 03 сервері, мені багато людей та знайомих розповідає що робить зі сервером ГА 03,гравці коли подають на Рафаеля Тоширо ГА 03 скарги то їх просто відхиляють, та мені здається Рафаел Тоширо робить все щоб зняли його з адміністратора, але він не заслуговує бути адміністратором, люди вже де небуть вже пишуть що вони проти ГА 03,але розробники та Керівник проекту Сергій Коваленко цього не бачуть, гравці дуже жаліються на ГА 03 але потім данний ГА відмовляє скарги, я це зараз пишу не просто так, я вже сам зрозумів який ГА 03 навіть не граючи на данному сервері, якщо все було би добре то я би це не писав, якщо ви будете відкриєте на це очі та якщо знімите ГА 03 то гравці дуже раді будуть, наприклад: гортаючи програму тикток (не реклама!!!) я бачив відео гравців 03 сервера де вони описували гарне життя якщо знімуть ГА 03,гравці мають вирішувати же, розумію паро гравців проти але майже весь сервер проти данного адміністратора тому я вас дуже прошу Пане Густилин та Пане Сергій Коваленко зняти данного адміністратора з посади ГА 03,гравці повірьте мені які вони будуть раді!
By. 𝕊𝕠𝕝𝕠𝕕𝕠𝕧𝕤𝕚𝕜
Докази порушення (відео, фото): -

Влад Будькo

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
180
Реакції
122
Бали
88
Шановний гравець, пишу не як адміністратор, а як гравець 03 серверу, не бачу порушень від ГА... А з приводу реклами у Тік-тоці, скільки себе пам'ятаю, стільки там було провокаційних відео. Честно, не бачив жодного відео, де були б наведені хоч якісь факти з порушеннями/блатом або ще чимось... Я гадаю, що якщо б були якісь проблеми з ГА, керівництво звернуло б увагу, не думаю що пан Рафаль щось порушив... Якщо у вас є якісь докази з боку порушень від Рафаеля - надайте їх...

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12,597
Реакції
3,009
Бали
253
Доброго вечора!
Головного адміністратора 03 серверу було знято з посади через брак часу для виконання своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі