Зачинено Для пана Макрена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Логінов

Начальник ДСР
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
208
Реакції
117
Бали
48
1. Святослав Логінов
2. Олександр Юрчишин
3. Вітаю шановний пане Макрене. Я вчора отримав варн від адміністратора Олександра Юрчишина по причині анті АФК. Данне покарання було видане судячи з всього через те що мій персонаж біг в стіну хвилин 15, і адміністратор подумав що я використовую програми для обходу системи АФК. Але зі своєї сторони хочу сказати, що я не використовував нічого такого, а насправді я просто випадково залишив на клавіатурі телефон коли відходив, та через це заїла кнопка бігу. Для мене впринципі не проблема почекати 7 днів поки пройде варн, як мені порадив пан Блащина в попередній скарзі, але на момент отримання покарання, я знаходився на 10 ранзі в фракції, і не дуже приємно тепер починати все спочатку... Я розумію що адміністратор діяв згідно правил серверу, але подумайте самі, я цими діями нікому не нашкодив: сервер не був забитий, а адмін всеодно мене кікнув. А в якості підтвердження своїх слів, зазначу що в мене світився значок АФК над головою, що неможливо при використанні стороннього ПЗ.
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександр-Юрчишин-Оскарження-варну.260802/
5. 15.02.25.

П.С. Пане Макрен, я зрозумію вас якщо ви відмовите мені у знятті варну, але прошу, зрозумійте мене та мою ситуацію. Бо для мене, як для людини яка ніколи серйозно не порушувала правила серверу, через таку дурню отримувати покарання та злітати з посади м'яко кажучи неприємно...

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Відповідь була надана у минулій темі
Не можливо випадково поставити так телефон, ви обманюєте адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі