Кіля Азіров
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 310
- Реакції
- 296
- Бали
- 81
1. Ваш нікнейм: Кіля Азіров
2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги:
Доброї ночі пані ЗГА чи пане ГА.
Прошу також додати це до скарги, яка була подана на ЗГС Неоф.
Я, Кіля Азіров — лідер клану SpiritS, дійсно допустив помилку при подачі заявки, а саме не вказав одразу свій ігровий ID. Проте вся інша інформація була заповнена згідно форми подачі.
Саме через це представникам Дніпровського картелю це не сподобалося, після чого вони почали подавати скаргу на пані ЗГС Неоф, звинувачуючи її у нібито блаті в нашу сторону.
Також хочу звернути увагу, що зі сторони Дніпровського картелю починається офтоп у темах. Зокрема Хантер Флібюстер, який на даний момент є лідером Дніпровського картелю, намагається вводити адміністрацію в оману, стверджуючи, що заявка була подана не по формі, хоча фактично був відсутній лише ID, а вся інша інформація відповідала правилам подачі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга на оффтоп в темах
Тема 'Для ГА' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.400933/
5. Дата порушення: 12.05.2026
2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги:
Доброї ночі пані ЗГА чи пане ГА.
Прошу також додати це до скарги, яка була подана на ЗГС Неоф.
Я, Кіля Азіров — лідер клану SpiritS, дійсно допустив помилку при подачі заявки, а саме не вказав одразу свій ігровий ID. Проте вся інша інформація була заповнена згідно форми подачі.
Саме через це представникам Дніпровського картелю це не сподобалося, після чого вони почали подавати скаргу на пані ЗГС Неоф, звинувачуючи її у нібито блаті в нашу сторону.
Також хочу звернути увагу, що зі сторони Дніпровського картелю починається офтоп у темах. Зокрема Хантер Флібюстер, який на даний момент є лідером Дніпровського картелю, намагається вводити адміністрацію в оману, стверджуючи, що заявка була подана не по формі, хоча фактично був відсутній лише ID, а вся інша інформація відповідала правилам подачі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга на оффтоп в темах
Тема 'Для ГА' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.400933/
5. Дата порушення: 12.05.2026