Максим Нагорний
Південна Україна|05
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 28
- Реакції
- 14
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: На керівництво
- Особистий нікнейм: Максим Нагорний
- Суть скарги:
Прокидаюся сьогодні вранці та запускаю комп'ютер і як зазвичай заходжу на сервер де починається завантаження кешу (ну як завжди, ніде немає бана або чогось подібного). Я звернувся в гугл для своїх потреб. Проходить близько п'яти хвилин та я розгортаю гру і відразу спостерігаю віконце з "Серійний номер заблокований" і після цього я вірішую ще декілька разів заходити на сервер і перезапускати гру, але безуспішно, та йду писати в підтримку в дискорд, що отримав в відповідь "Вам потрібно звернутися в..." І через це я йду до телеграму підтримки гри і пишу, в результаті мені кажуть писати скаргу на форум на адміністрацію. Написавши скаргу проходить пару годин як мені відповідають що б я звернувся в оп "Оліка Вейсс" і щоб ми пішли в голосовий(У результаті була перевірка). Під час перевірки жодних читів було не знайдено, але мене запитали про переустановку віндовс. Я вирішив розповісти як є, що переустановив віндовс вчора(10.12.2023) і після як я відповід на всі запитання, мені відповіли: "Очікуйте вірішення". Десь за кілька хвилин бачу на форумі "Відмовлено".
Причини переустановки віндовс: були проблеми з встановленням усіх файлів, антивірус їх просто брав і видаляв і я не міг його відключити так як я його раніше вимкнув назавжди(через стороні програми). Після переустановки не було жодних проблем з антивірусом і все відмінно працювало. Вчора після переустановки(10.12.2023) я грав днем-вечором і все було чудово, вночі я вимкнув комп'ютер та пішов спати. На ранок(11.12.2023) ви знаєте мої подальші дії. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):