- Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
- Особистий нікнейм: Павло Шухевич
- Суть скарги: Не згідний з рішенням адміністратора по даній скарзі.
Адміністратором було винесено рішення, що з моєї сторони, було порушення правила DM.
"7.1 "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини."
На відео автора скарги видно, як автор наносить шкоду моєму майну, а саме пробиває колеса авто.
Отже, питання, як нанесення шкоди по моїй власності, в даному випадку транспортному засобі, не вважається за провокацію та ІС причиною на DM даних гравців, які скоїли порушення та помішали моєму ігровому процесі???
Я, як гравець, який грає на даному проекті від самого його старту. Знаю правила в сфері неоф. органанізацій бездоганно. Не можу зрозуміти цього безглуздя, що дана провокація, не вважається за IC причиною нанесення шкоди гравцю. Коли весь час, такі провокації як, нанесення шкоди майну(авто), або оски/образи/MK, вважалися за IC причину для вбивства!
Для ясності даного перфомансу, наведу приклад:
1) Коли ведеться переслідування від держ. структур за клановим авто, по певній причині, та зі сторони держ. структури починає вестись вогонь по машині клановців, це у нас завжди вважається та вважалося за провокацією та IC причиною зі сторони держ. службовців, для відкриття вогню зі сторони клану, по держ. службовцям.
2) Також, завжди було так, та є, що коли на просторах сервера, зустрічається два авто, заповнені клановими гравцями, одна з сторін починає вести стрільбу по другому авто, щоб зупинити, після, чого дані авто зупиняються та розпочинається перестрілка,(не зважаючи на те, чи попали по гравцям в авто, чи ні, причина була, а саме пошкодження авто) так як одна з сторін першою відкрила вогонь, це завжди вважалося причиною для ведення вогню у відповідь. З цим погодяться, усі учасники кланів.
Завжди в понятті кланів, було те що, в Зеленій зоні, можна вести стрільбу, тільки у відповідь(якщо, по вам самим першими нанесли шкоду)
Там де немає, зелених зон, працює, так що, дозволено наносити шкоду, при умові, якщо це нанесення шкоди у відповідь, або провокації по типу: DM Car, Оски/Образи
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
- Дата походження: 02.03