Дмитрук Павло
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Жов 2022
- Дописи
- 8
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Дімас Попович
2. Особистий нікнейм: Паша Дмитрук
3. Клан порушника:Катана
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги:
патрулюючи містом за для запобігання порушень
ми помітили групу порушників які портили державну власність. Наблизившись до них ми знову ж помітили їхню не дуже радісну поведінку, спробувавши запитати їх хто вони та чим вони займаються один з порушників який малював графіті (Ерик Джонсон) почав тікати від нас
Ми побігши за ним почули те шо нам в спину стіляють його друзі, яких він підтримував.
Матео Горд також приєднався до стрільби після чого заховався за машину
Після чого можемо здогадатись що його друг наїдзджає на мене роздавлюючи мене (Дімас Попович) почав щось кричати, після чого втративши свідомість прокинувся в лікарні.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:
24.09.23
2. Особистий нікнейм: Паша Дмитрук
3. Клан порушника:Катана
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги:
патрулюючи містом за для запобігання порушень
ми помітили групу порушників які портили державну власність. Наблизившись до них ми знову ж помітили їхню не дуже радісну поведінку, спробувавши запитати їх хто вони та чим вони займаються один з порушників який малював графіті (Ерик Джонсон) почав тікати від нас
Ми побігши за ним почули те шо нам в спину стіляють його друзі, яких він підтримував.
Матео Горд також приєднався до стрільби після чого заховався за машину
Після чого можемо здогадатись що його друг наїдзджає на мене роздавлюючи мене (Дімас Попович) почав щось кричати, після чого втративши свідомість прокинувся в лікарні.
6. Докази (скріншот/відео):
24.09.23