Відмовлено Едуард Вентерович // DM та незрозумілі дії // Для Спец. Адміна-Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
  1. Нікнейм лідера/заступника: Едуард Вентерович
  2. Особистий нікнейм: Євген Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю! Я Євген Набанов заїхав на теріторію ВЧ томущо там було відкрито та заїхав на плац, там де був стрій і одразу 5+ людей вийшли зі строю тим самим порушили стройовий Статут та Генерал ЗСУ одразу почав стріляти по мені! Я в важаю що Генерал ЗСУ не виконав свої обовязки так як двері на територію ВЧ були відкриті та у нього співробітники порушили стройовий Статут а це значить, що Генерал не справився зі своїми обовязками( він повинен був розповісти колегам що не можна виходити зі строю та відкривати двері людям) Та коли я там катався на велику Генерал навів на мене зброю це також являється порушенням! Скажіть мені будьласка коли людина в реальному житі зайде на територію ВЧ то її одразу розстріляють? Як для мене ця ситуація не по рп! Як я вважаю що мене потрібно було затримати та провести тест на алкогось в крові! Вибачаюся за лагі але чітко видно що Генерал навів на мене зброю, можете переглянути логі! З повагою Євген Набанов
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТуТа) та логі
  5. Дата походження: 22.10.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі