Зачинено Жалоба на Зам.МОЗ.Макотті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Шемшур.

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
16
Реакції
0
Бали
6
1. Нікнейм лідера / заступника: Андрій Макотті
2. Особистий нікнейм: Михайло шемшур
3. Суть скарги: даний зам. відмовився мене приймати по причині що в мене в трудовій немає дати звільнення так як мене звільнив поворознюк і якимось чином дата не додалася я запитував в СТ.Техів вони сказали значить кд в тебе немає це просто баг і т.д.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Жмяк
5. Дата походження: 11.02.2023

Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31
Доброго дня,шановний гравець.
Я не можу повірити вам,лише на слово.Слова Поворознюка для мене нічого не варті,оскільки:
1)
Гравець не займає посаду Адміністратора
2)
За певною інформацією гравець робив не дуже хороші справи на нашому проекті.
Про Старшу Тех.Підтримку,ви мені нічого не казали,проте погрожували Головним Адміністратором.
Я порадив вам звернутись до Головного Лікаря,оскільки вона комунікує з Адміністраторами.Також,мені цікаво,чому ви не звернулись на пряму до пані Анастасії? Оскільки,як ви виразились цитую:
"анастасія зарківська знає".
Також,я маю підозру,що з моменту звільнення пройшло 30 днів,тому,якщо це правда,то програмою "Назад Додому" ви скористатись не можете.
На рахунок,ваших доказів я,також маю запитання.Хто вам дозволяв робити скріншот переписки зі мною? Якщо ж,ви зробили це,лише для того,щоб прикріпити це на форум,ви повинні були "заблюрити",хоча б мій Нік-Нейм.
Раджу вам ознайомитись з Статтею №163.

На рахунок вашої скарги,вона складена не за формою,тому повинна бути відмовлена.
Хорошого вечора!

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Поворознюка зняли 16 січня, і дійсно запис в трудовій не відображається якщо зняв адміністратор з посади, якщо у гравця немає доказів, що він звільнений менше місця назад, то приймаєте лише на 1 ранг.
Доброго дня,шановний гравець.
Я не можу повірити вам,лише на слово.Слова Поворознюка для мене нічого не варті,оскільки:
1)
Гравець не займає посаду Адміністратора
2)
За певною інформацією гравець робив не дуже хороші справи на нашому проекті.
Про Старшу Тех.Підтримку,ви мені нічого не казали,проте погрожували Головним Адміністратором.
Я порадив вам звернутись до Головного Лікаря,оскільки вона комунікує з Адміністраторами.Також,мені цікаво,чому ви не звернулись на пряму до пані Анастасії? Оскільки,як ви виразились цитую:
"анастасія зарківська знає".
Також,я маю підозру,що з моменту звільнення пройшло 30 днів,тому,якщо це правда,то програмою "Назад Додому" ви скористатись не можете.
На рахунок,ваших доказів я,також маю запитання.Хто вам дозволяв робити скріншот переписки зі мною? Якщо ж,ви зробили це,лише для того,щоб прикріпити це на форум,ви повинні були "заблюрити",хоча б мій Нік-Нейм.
Раджу вам ознайомитись з Статтею №163.

На рахунок вашої скарги,вона складена не за формою,тому повинна бути відмовлена.
Хорошого вечора!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі