Зачинено Жб на админа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Романович

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Ваш ігровий нік: Роман Романович
Ігровий нік адміністратора: Олександр Сопрамо
Причина покарання: Дм
Суть скарги: Я був на спавні біля Лікарні після чого взяв евакуатор щоб мені дали мою машину потім під біг новачок і став красти мою машину я забрав свою машину він після чого почав залазити на капот машини і почав її нищити з боку був пацан який це все бачив і писав до адміна але йому ніхто не відповідав потім я сів в машину і поїхав дальше але пацан почав дальше ламати мою машину після чого я вийшов і попросив його так не робити чого він не зрозумів і почав бити мене кулаками і я його точно так ПІСЯЛЯ ЧОГО МЕНЕ АДМІН САДИТЬ В ТЮРМУ ДМ А ДМ-ЦЕ ВБИВСТВО БЕЗ ПРИЧИНИ БУД ЛАСКА ВИПУСТІТЬ МЕНЕ З ТЮРМИ ТОМУЩО ВБИВСТВА НЕ БУЛО
Дата видачі покарання: 16.07.2022
Скриншот видачі покарання : ще не зрозумів де знайти скріншот
Готовий відповідати у разі обману: Так обовязково

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Доброго дня.

Прошу Вас ознайомитись з витягом з загальних правил сервера:
7.3 - "DM" - DeathMatch. Вбивство/поранення/завдання шкоди гравцеві або майну без IC причини.

7.3.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєнний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Примітка: 3,або більше ударів не вогнепальною зброєю(кулаком), від двох прицільних пострілів вогнепальної зброї(навіть якщо постріли не потрапили по гравцю)

Відеозапис передав адміністратору, що перевіряє цей розділ.

Роман Романович

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Я розумію що я завдав шкоди але в правилах написано без ІС причини у мене була причина якшо є відео запис то хай админ подивиться що перед тим той гравець брав і стрибав на капоті і бив мою машину то означає чо це було без причини чи я мусив його якось затримати і викликати поліцію томущо коли та поліція б приїхала то він ьвже втік б і я писав адміну но мені ніхто не відписав

Віталій Степанчак

Солідарний зі світом ?
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
49
Реакції
7
Бали
11
Доброго вечора шановний гравець,
Беру на розгляд вашу скаргу,
Очікуйте мою відповідь в цій темі.

Віталій Степанчак

Солідарний зі світом ?
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
49
Реакції
7
Бали
11
Доброго дня шановний гравець,
Адміністратор мені показав докази по вашій скарзі, я ознайомився з ними, прийняв рішення відмовити вам в ній, поясню чому, адмінстратор слідкував за гравцями, і побачив вас ще з одним гравцем, як ви один одного били, за що і було вам двом видано покарання, машини не було ніякої.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі