Відмовлено Жекіч Миколаївський // Неправельний розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хантер Тахіро

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
214
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Жекіч Миколаївський
  2. Особистий нікнейм: Катару Екстезі
  3. Суть скарги: Не правильний розгляд скарги! В даній скарзі на відеодоказі чітко видно ось ці пункти порушення! Також якщо ж все таки порушив, прошу зняти на перший раз попередження!
    7.7 "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
    7.33 Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик, Тик
  5. Дата походження: 03.03.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Після детального розгляду ситуації, пов'язаної з вашою скаргою, я прийшов до висновку, що видане попередження відповідає правилам сервера.

На відеозапису, який представив гравець "Бейлі Овнмазік", спостерігається, що ви як гравець, проти якого була подана скарга, свідомо втікає в зелену зону, намагаючись при цьому використовувати перетяг у свою користь та чіплятися за порушення правила 7.7 "TK" та 7.33 "Перетяг RolePlay ситуації". Особливо враховуючи вашу посаду та обов'язки, очікується, що ви знатимете правила гри та слідуватимете їм як приклад іншим гравцям.

Враховуючи це, я вважаю, що попередження залишається обґрунтованим і я проти скасовування!

Я розумію, що у нас можуть бути різні погляди на цю ситуацію, але моє рішення ґрунтується на об'єктивних оцінках відповідно до правил сервера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі