Розглянуто Женька Учиха - Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
31
Реакції
62
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Женька Учиха #148
2. Особистий нікнейм: Тоха Набанов
3. Клан порушника: uchiha
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: NABANOV
5. Суть скарги: Вітаю, дорогі друзі, все почалось з того як я на авто прямував по своїм справам, мене замітив учасник клану Учіха (Як мені відомо він являєтся лідером клану) на той момент я їхав та він почав стриляти по моєму авто, я не зрозумів спочатку хто то, ну потім зрозумів. Він по рп не знав хто і шо в авто, та почав по ньому стриляти. Де далі він намагався витягнути мене з авто (Авто було закрите) після спроби витягнути мене він не зміг мене витягнути він скористався багоюзом а саме ( натиснув F12 та витягнув мене де далі вбив)

6. Докази (скріншот/відео): Тик 0:50-1:00

7. Дата порушення: 26.06.24

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
Вітаю, шановна адміністрація! так як на мене була написана скарга надам свою відповідь! Спочатку надам свій відкат тик. спершу можна почути по звуку те що по нам перші відкрили вогонь на 0:15 секунді після чого я повернувся щоб здогнати їх один член з клану nabanov випригнув на дорозі з айді #37764 після чого він відкрив по затонованій автівці вогонь це можете бачити на 0:32 секунді, автор скарги Тоха Набанов почав втікати я вирішив допомогти своєму союзнику справитися з ворожим кланом та успішно його ліквідував так як по нам був відкритий вогонь з тієї автівці то по рп ми мали право стріляти по автівці щоб зупинити та дізнатися хто в ній є, та скільки людей, це я й зробив на 0:52 секунді як можна побачити жодна пуля по гравцю не пройшла, після чого я підбігаю до гравця та бачу відкриту дверь після чого я спробував сісти на заднє сидіння двері були зачинені, потім я нажав щоб сісти за кермо та витянути гравця воно спрацювало (можливо розсенхрон) як видно на моєму відкаті я ніякий f12 не прожав, після того як гравець був витягнутий з автівки я його також ліквідував, на мою думку у даних гравців є порушення: Тоха Набанов: NonRP Drive так як їхати по сходах у низ це є не по рп, NonRP я з даним гравцем не був знайомий по рп та якимось чином він знав як мене звати, розмова після смерті, + MG також можна рахувати як обман адміністрації гравець написав у скарзі тещо він їхав по своїх справах але по нам перший був відкритий вогонь та таким чином він нам хотів видати покарання. У гравця з айді #37764 NonRP так як автівка була затонована він незнав хто в ній раніше він міг бачити хто в ній тому тут невпевнений.

Прохання адміністрацію звернути увагу на мій коментар, так як це не рахується як флуд під скаргою, та в моїх словах є усі фактори щоб більш компетентно розглянути дану скаргу!

Також хочу попередити автора скарги якщо він закриє скаргу я також можу написати скаргу, це не є погрозою.
За потребою можу надати відкат зі звуком та більше по хвилинам. прохання розглянути дану скаргу Ст.Адмінам або вище!

з повагою Женька Учиха)

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю, Гравець #22809 Отримує покарання:
Розмова в ноці - /pmute 30
Інших порушень не виявлено так як по іншому відкату було доведено що багоюзу нема. Женька Рижик прошу переподати скаргу якщо бажаєте щоб гравці понесли покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі