Зачинено Жорстке зловживання своїми повноваженнями псевдополіцейським!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Євгеній Которов ( точніше подивіться по логах - час 16:55 - 17:04)
  2. Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
  3. Суть скарги: Сьогодні став учасником неприємної і абсолютно ганебної ситуації. Під'їхав до НПУ, побачив даного працівника. Від'їхав подалі від НПУ і мені прилітає повідомлення на 4 хв про конфіскацію прав через штрафи. Увага: на суму 1.3кк! Таку суму і статті за які він навиписував взагалі не було і не могло бути. Найдорожчі штрафи до яких я жодного стосунку не маю. Якщо ж навпаки - хай надасть записи таких моїх порушень, бо працівники НПУ боді-камеру вмикати перестали, або включають її лише коли їм вигідно. Так немає бути. Прошу звільнити дану людину з посади, бо вона не варта представляти правоохоронні органи, нехтуючи правами людини. Також попрошу надати компенсацію, бо в мене немає коштів, щоб сплатити дані штрафи, а без прав кататись не дуже зручно. Щоб уникнути таких ситуацій в подальшому, бо працівники НПУ таке полюбляють, пропоную зробити можливість виписку статей і штрафів лише коли людина стоїть поруч. Тоді у таких "працівників" не буде змоги кидати на кого хочуть статті та штрафи і зловживати становищем. Натомість людина якій навішали штрафи точно знатиме хто і коли це зробив (Як пропозиція щодо покращення).
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання
  5. Дата порушення:19.04.2025

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
штрафи не логують/зняти їх просто так неможливо
10153-ezgif.com-crop (1).gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі