В очікуванні Жорстокі порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
186
Реакції
565
Бали
294
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Витто Скалета Ситх Саваж Ситх Масаж
2. Ваш нікнейм та ID: Норт Брайс
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги: Я та мій друг, який є медіа-партнером UKRAINE GTA, під час стріму здійснювали напад на ВЧ. У результаті перестрілки нас було вбито, після чого ми заспавнилися в лікарні.Одразу після виходу з лікарні нас уже очікував вертоліт НПУ, що, на мою думку, може свідчити про порушення правил РП та РК.Мій друг Віталій (надалі буду називати його саме так) забіг назад до лікарні та сховався в одному з кабінетів. При цьому співробітники НПУ не висували жодних вимог щодо зупинки або виходу з приміщення, а просто почали переслідувати його.Після цього я сказав Віталію вибігти з лікарні та сісти до моєї машини McLaren P1. Автомобіль був без номерних знаків, а наші обличчя співробітники НПУ не бачили. Наскільки я пам'ятаю, автомобіль бачив лише один співробітник НПУ.Ми виїхали з території лікарні та попрямували в бік бариги, щоб придбати М4. Однак одразу після того, як ми зупинилися, до нас прилетів вертоліт НПУ. На мою думку, є ймовірність того, що нас могли відстежувати через стрім-снайпінг.Без висунення будь-яких вимог співробітники НПУ одразу відкрили вогонь по нашому автомобілю. Нам вдалося втекти, після чого ми відремонтували машину.Пізніше до нас знову підлетів вертоліт НПУ. У цей момент у мене зависла гра, через що Віталій випав із автомобіля. Після цього він знову сів до мене в машину, однак співробітники НПУ повторно відкрили по нас вогонь та в результаті повністю знищили автомобіль.Після зупинки автомобіля лідер НПУ без відповідної РП-відігровки витягнув нас обох із машини. Спочатку він затримав мене, а потім Віталія.Також хочу окремо зазначити, що тайзер щодо мене був використаний без відповідної РП-відігровки.Після цього нас обох поставили в кайданках прямо посеред дороги. Вважаю, що це створювало потенційну небезпеку для нас, оскільки дорогою могла проїжджати інша машина та збити нас.Ми почали запитувати співробітників НПУ, за що саме нас затримали. Лідер НПУ повідомив, що ми перебуваємо в розшуку.Ми запитали, яким чином співробітники НПУ визначили, що саме ми перебуваємо в розшуку, якщо на нас були маски. У відповідь лідер НПУ сказав, що помилився, і повідомив, що в розшуку перебуває автомобіль.При цьому за кермом автомобіля перебував Віталій, але сам автомобіль належав мені. Віталій сказав: «Це не моя машина».Після цього лідер НПУ відповів приблизно так: «А, ну тоді вашого собутильника, що стоїть збоку від вас», при цьому фактично образивши мене. На мою думку, подібна поведінка з боку лідера державної структури є неадекватною та неприпустимою.Після цього я запитав у лідера НПУ, на якій саме підставі та за якою статтею нас затримано. У відповідь він сказав, що ми перебуваємо в розшуку, і що зараз перегляне, за якою саме статтею.Після всіх цих дій Віталій попросив нас відпустити. У результаті нас просто звільнили з кайданок без відповідної РП-відігровки, що, на мою думку, також є проявом халатності та порушенням правил.

Порушення, які я вбачаю в діях співробітників НПУ:
порушення правил РП та РК; можливий стрім-снайпінг; відкриття вогню без висунення вимог; відсутність належної РП-відігровки під час витягування нас із автомобіля; використання тайзера без РП-відігровки; неналежне проведення затримання; постановка затриманих у кайданках посеред дороги; відсутність чіткої інформації щодо причини та статті затримання; звільнення з кайданок без відповідної РП-відігровки; некоректна та образлива поведінка лідера НПУ щодо мене.

Прошу адміністрацію детально розглянути дану ситуацію, переглянути наявні докази та дії співробітників НПУ, а також перевірити кожен із вищезазначених моментів.
На мою думку, описані дії є неадекватними та можуть свідчити про систематичне порушення правил з боку даних співробітників.
Прошу, у разі підтвердження порушень, застосувати до винних співробітників відповідні дисциплінарні стягнення.
5. Докази порушення (скріншот/відео): туть
6. Дата та тайм-код порушення: 07.08.2026
Тайм Коди:
00:00-01:30
03:15-03:50
04:37-07:10

Антон Теннет

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
469
Реакції
237
Бали
259
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Скарга буде перенесена у відповідний розділ

Річард Скоропадський

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
548
Реакції
656
Бали
508
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Порушень правил серверу із боку правил серверу не вбачаю, можливі порушення процесуальних вимог, із цим можете звернутися до прокуратури в рамках RP. Притензій із сторони медіа партнера немає після додаткового уточшення.
Також можу вбачати порушення із вашої сторони, передаю скаргу на розділ неоф.орг.
|| РОЗГЛЯНУТО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі