Розглянуто ЗМІ 1+1 // Копірайтер ЗМІ Артем Коріш // Порушення равил редагування оголошень //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
56
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Артем Коріш
  2. Особистий нікнейм: Саша Братанович
  3. Суть скарги: Щойно, помітив як копірайтер неприпустимо порушив правила редагувань оголошень ось доказ - тик
    Згідно з системою підвищень змі , гравець мав здати іспит на тему правила редагування оголошень, але зараз можна впевнитися що він не застосовує ц знання, навіть юільше, порушує ці правила та субординацію (публічно висловлюючись таким спопосбом)
    Прошу, провести співбесіду з працівником, ОБОВ*ЯЗКОВО видавши йому догану або варн
  4. Докази (скріншот/відео): всі докази які я міг надати, вже знаходяться у розділі ,,суть скарги,,
  5. Дата порушення: 28.01.2024

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Артем Коріш
  2. Особистий нікнейм: Саша Братанович
  3. Суть скарги: Щойно, помітив як копірайтер неприпустимо порушив правила редагувань оголошень ось доказ - тик
    Згідно з системою підвищень змі , гравець мав здати іспит на тему правила редагування оголошень, але зараз можна впевнитися що він не застосовує ц знання, навіть юільше, порушує ці правила та субординацію (публічно висловлюючись таким спопосбом)
    Прошу, провести співбесіду з працівником, ОБОВ*ЯЗКОВО видавши йому догану або варн
  4. Докази (скріншот/відео): всі докази які я міг надати, вже знаходяться у розділі ,,суть скарги,,
  5. Дата порушення: 28.01.2024
Як лідер ЗМІ кажу що людина отримала догану!

Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
56
Реакції
8
Бали
11
Зрозумів Вас, вдячний вам за оперативність, та вирішення цієї проблеми, сподіваюсь людина зрозуміла що такого робити не можна. Шановні Адміністратори, як на мене, я отримав всю інформацію по покаранню співробітника та коментар від лідера, тож, ви спокійно можете закривати цю заяву. Дякую.
Всім гарного вечора та продуктивного робочого тижня

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

- Гравець отримав покарання від лідера.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі