Наоми Кензо
Активний
- Реєстрування
- 19 Січ 2023
- Дописи
- 166
- Реакції
- 119
- Бали
- 46
.
Він не урізаний тому що я запустив тоді коли я просто начав сідать машину.фрапс урізаний, а тому не дійсний
+чого ви почали мене затримувати якщо це не ваша справа поповоду аварії+я йому дав 30тисяч.фрапс урізаний, а тому не дійсний
кому і яки 30к вти дали, я вас затримав, адже ви знаходились в ЧЗ, потім ви почали тікати на авто, і я вам сказав стоп (1.8 рне підкорення) після чого ви рушили з місця, і я відкрив вогонь+чого ви почали мене затримувати якщо це не ваша справа поповоду аварії+я йому дав 30тисяч.
Я був в жовтій зоні та хотів виїхати з неї до остановки де вона кончається.кому і яки 30к вти дали, я вас затримав, адже ви знаходились в ЧЗ, потім ви почали тікати на авто, і я вам сказав стоп (1.8 рне підкорення) після чого ви рушили з місця, і я відкрив вогонь
+хочу сказати що Червона зона знаходиться до шлахбауна а потім йде жовта зона.кому і яки 30к вти дали, я вас затримав, адже ви знаходились в ЧЗ, потім ви почали тікати на авто, і я вам сказав стоп (1.8 рне підкорення) після чого ви рушили з місця, і я відкрив вогонь
я вам не дозволяв, а тобто ви почали утікати, а це ухід від рп)Я був в жовтій зоні та хотів виїхати з неї до остановки де вона кончається.
я не ***********************************, ти до цього стояв під кпп, і клянчив з своїм другом поїсти+хочу сказати що Червона зона знаходиться до шлахбауна а потім йде жовта зона.
Я не клянчив їсти бо я приїхав шоб віддати долг зсушніку.я не ***********************************, ти до цього стояв під кпп, і клянчив з своїм другом поїсти