Розглянуто ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
  1. Нікнейм гравця: 72549, 67916, 17740.
  2. Особистий нікнейм: 83238
  3. Суть скарги: Я приїхав до ВЧ забрати машину я приїжаю передімною розстрілюють людину тим сам прострелюють мені колесо я виходжу з машини та питаю навіщо вони це зробили вони кажуть випадково я запрошую компенсацію за ремонт машини мені кажуть що якщо я не покину жовту зону то мене буде розстріляно хоча пішком я маю право перебувати в жовтій зоні 5хв, 5хв тоді ще не пройшло 72549 сказав що через 10 секунд мене буде розстріляно після того він почав рахувати 10 секунд після кінця часу 72549 дав команду на розстріл хоча у нього малtньке звання щоб давати команди на розстріл після команди на розстріл мене було розстріляно.Прошу розглянути та видати покарання.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 23.12.24

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
306
Реакції
587
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:
Гравець #17740 отримує покарання у вигляді:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). | Мут 30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин

Гравець #72549 отримує покарання у вигляді:

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15 хвилин

Гравець #700 отримує покарання у вигляді:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин

Гравець #67916 отримує покарання у вигляді:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі