Розглянуто Заблокували без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
39
Реакції
15
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Олександр Мадяр
2. Нікнейм адміністратора: Артемій Чорнобай
3. Суть скарги: Я перебував на контейнерах, до мене підійшов інший гравець і першим почав ображати мене нецензурною лексикою. Між нами виник словесний конфлікт. Після цього він при всіх гравцях почав провокувати мене фразами типу «приїжджай до мене вживу, порішаємо», тобто переводив конфлікт у реальне життя. Я лише запитав у нього адресу у відповідь на ці слова. Погроз, закликів до насильства чи реальних дій з мого боку не було. Прошу переглянути ситуацію та розблокувати акаунт, оскільки бан вважаю необґрунтованим і спровокованим іншим гравцем.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 31.01.2026
photo_5469646976539364988_y.jpg

Сергій Корд

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Олександр Мадяр, не вводь адміністрацію в оману. Перед тим як ми обидва отримали покарання, я тобі більше 10 раз сказав, якщо в тебе є якісь питання пиши в приватні повідомлення

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
39
Реакції
15
Бали
13
Олександр Мадяр, не вводь адміністрацію в оману. Перед тим як ми обидва отримали покарання, я тобі більше 10 раз сказав, якщо в тебе є якісь питання пиши в приватні повідомлення
Звинувачення в обмані адміністрації — це серйозна заява, яка має підкріплюватися доказами.
Пане адміністратор, хочу звернути вашу увагу на те, що гравець Сергій Корд навмисно викривлює факти. По-перше, саме з його боку неодноразово звучали нецензурні образи на мою адресу. По-друге, він сам виступав ініціатором конфлікту, пропонуючи мені "зустрітися в реальному житті" та приїхати до нього для розмови. Моє запитання щодо його адреси було лише прямою відповіддю на його ж виклик і запрошення приїхати, а не спробою деанонімізації чи погроз. Свідками його провокаційної поведінки та образ були інші гравці, які перебували поруч. Вважаю дії Сергія Корда відвертою провокацією, а його слова про "введення в оману" — спробою перекласти провину з себе на мене. Прошу адміністрацію врахувати контекст ситуації та перевірити логи чату на предмет його образ та закликів до реальних зустрічей.»
Також хочу звернути особливу увагу адміністрації на несправедливість та непропорційність виданих покарань. Гравець Сергій Корд систематично дозволяв собі нецензурну лайку, прямі погрози та, що найважливіше, образи моїх рідних. За ці грубі порушення правил проєкту він отримав лише 80 хвилин муту. У той самий час мені було видано бан за запитання про адресу, яке, наголошую, було лише логічним продовженням його власних закликів "приїхати та зустрітися вживу". Вважаю такий розподіл покарань упередженим. Прошу переглянути рішення, оскільки мої дії були спровоковані агресивною поведінкою іншого гравця, а тяжкість мого покарання (бан) значно перевищує покарання за образу рідних (мут), що суперечить загальним принципам справедливості на сервері.»

Сергій Корд

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Звинувачення в обмані адміністрації — це серйозна заява, яка має підкріплюватися доказами.
Пане адміністратор, хочу звернути вашу увагу на те, що гравець Сергій Корд навмисно викривлює факти. По-перше, саме з його боку неодноразово звучали нецензурні образи на мою адресу. По-друге, він сам виступав ініціатором конфлікту, пропонуючи мені "зустрітися в реальному житті" та приїхати до нього для розмови. Моє запитання щодо його адреси було лише прямою відповіддю на його ж виклик і запрошення приїхати, а не спробою деанонімізації чи погроз. Свідками його провокаційної поведінки та образ були інші гравці, які перебували поруч. Вважаю дії Сергія Корда відвертою провокацією, а його слова про "введення в оману" — спробою перекласти провину з себе на мене. Прошу адміністрацію врахувати контекст ситуації та перевірити логи чату на предмет його образ та закликів до реальних зустрічей.»
Також хочу звернути особливу увагу адміністрації на несправедливість та непропорційність виданих покарань. Гравець Сергій Корд систематично дозволяв собі нецензурну лайку, прямі погрози та, що найважливіше, образи моїх рідних. За ці грубі порушення правил проєкту він отримав лише 80 хвилин муту. У той самий час мені було видано бан за запитання про адресу, яке, наголошую, було лише логічним продовженням його власних закликів "приїхати та зустрітися вживу". Вважаю такий розподіл покарань упередженим. Прошу переглянути рішення, оскільки мої дії були спровоковані агресивною поведінкою іншого гравця, а тяжкість мого покарання (бан) значно перевищує покарання за образу рідних (мут), що суперечить загальним принципам справедливості на сервері.»
Олександр Мадяр, тебе до себе ніхто не запрошував, якщо б ти був уважним, то, коли ти мені запросив вийти із ЗЗ, я тобі відповів "не провокуй, вийду погуляй на вулицю", після чого ти почав просити мій адрес і хвалитися, шо ти робив у 22 році. У адміністратора, який нам вчора дав покарання, має бути відео доказ, на якому і видно хто кого провокував

Останнє редагування:
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
39
Реакції
15
Бали
13
Олександр Мадяр, тебе до себе ніхто не запрошував, якщо б ти був уважним, то, коли ти мені запросив вийти із ЗЗ, я тобі відповів "не провокуй, вийду погуляй на вулицю", після чого ти почав просити мій адрес і хвалитися, як ти воював у 22 році. У адміністратора, який нам вчора дав покарання, має бути відео доказ, на якому і видно хто кого провокував
За війну не заїкайся, якщо не знаєш, що це.

Ти зараз намагаєшся перекрутити ситуацію, але факти від цього не змінюються. Ніхто до тебе не напрошувався і жодних “зустрічей” не пропонував. Фраза «вийди погуляй на вулицю» — це пряма провокація, і це чудово видно на відео. Після цього ти почав розганяти конфлікт, а тепер робиш вигляд, ніби нічого не було. Я не випрошував адресу і не хизувався, на відміну від тебе, який спочатку провокує, а потім намагається сховатися за адміністрацією. Якщо адмін перегляне весь запис повністю, а не зручні для тебе шматки, там чітко видно, хто першим перейшов межу і хто не вмів тримати язик за зубами. Тому не треба зараз грати роль жертви — докази говорять самі за себе.

Сергій Корд

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
а навіщо мені із себе жертву грати, якщо я не відмовляюсь від того, що я тебе образив після твоєї провокації і за це я вже покарання отримав. та й жертву, судячи з усього, зараз граєш ти

Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Блокування буде зменшено до 2 днів з моменту розгляду скарги.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі