Розглянуто Заблокували

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
222
Реакції
174
Бали
88
1 Нікнейм Адміністрвтора-Андрій Тейт
2 Особистий нікнейм-Артем Андерсон
3 Причина блокування: Мова ішла про сервера юкрейн гта
я відповів: про другий проект но я ніяк нехотів його згадувати а просто відповів про нього,щиро вибачаюсь за випадкову рекламу,більше такого неповториться прошу розбаньте.
4 Дата порушення 18.12.2023
5 Докази: ,можна замість бану великий мут.готовий відсидіди 4-5годин

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Хочу наголосити , що покарання було видано мною , людина порівнювала у своїх дописах у віп чат проект Ukraine GTA із іншим проектом (назву не буду вказувати) і вказувала на те , що тей проект краще ніж Ukraine GTA .

Останнє редагування:

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
222
Реакції
174
Бали
88
Хочу наголосити , що покарання було видано мною , людина порівнювала у своїх дописах у віп чат проект Ukraine GTA із іншим проектом (назву не буду вказувати) і вказувала на те , що тей проект краще ніж Ukraine GTA .
Дивіться,це нереклама протещо я відповів людині проте що там то там багато онлайна,яж несказав заходьте всі туда туда,я невважаю це рекламою,і вважаю що це дуже жорстоке покарання.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
222
Реакції
174
Бали
88
Хочу сказати що я невказував про те що другий проект краще ніж Ukraine GTA,кращих проектів ніж цей немає.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
222
Реакції
174
Бали
88
Пане Андрій,у вас є прямі докази де я казав що якийсь другий проект є краще ніж Ukraine GTA?

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Термін блокування скорочено до 14 днів. При повторному порушенні оскарженню вже не буде підлягати.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі