Розглянуто Заборона кланам які не в ТОП - 20 кидати битви за Бізнеси.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
Ітак, я пропоную ЗАБОРОНИТИ кланам які не входять в ТОП - 20 кидати битви за Бізнеси.
1. На всіх серверах є афк клани в яких по 3 - 5 людей в клані.
2. Коли вони кидають битву після того в клана якому кинули 48 годин КД.
3. Клан який Хоче приймати активну участь в битвах за бізнеси не може кидати битви так як йому постійно афк клани кидають, цитую "Ми просто хотіли попробувати як воно кидається"
4. Зробити суворе покарання кланам які кидають та не появляються на битву.
P.s Вплоть до видалення клану за 2 Порушення.
5. Зробити щоб клан який тримає бізаки міг 1 битву кидати 1 приймати (Тобто як на битвах за тери)
Клани які хочуть битися за бізаки вони ітак є в ТОП-20, А тих кого немає в ТОП - 20 але хочуть битися в них буде стимул працювати і добиватися місця в таблиці.
Також, якщо це не підходить є альтернатива - Кланам в яких немає 10 людей НЕ можуть кидати битви.
На 02 Сервері 105 Кланів, 5 - 10 кланів Активних, зробіть будь ласка щоб вони не могли кидати, смисл з битв? Чисто АФК битви, щей після них 48 годин КД.
ПРОШУ Підтримати Дану пропозицію!

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Айрес Шухевич

Поважний гравець
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
66
Реакції
108
Бали
38
я клан розвиваю бізаків ще не маю і то як буде норм людей тоді буду бізаки брати і то трохи тупо клани які в топ 20 тіки бізаки брати можуть
Ну то якщо ти кидаєш битву за бізнес або просто хочеш тримати кришу над ним- підготуй состав даже якщо 5 людей береш і їдеш сам якщо вони не хочуть і відстоюєш його в соло...

Матвій Хелл <3

Активний
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
41
Реакції
58
Бали
21
Ітак, я пропоную ЗАБОРОНИТИ кланам які не входять в ТОП - 20 кидати битви за Бізнеси.
1. На всіх серверах є афк клани в яких по 3 - 5 людей в клані.
2. Коли вони кидають битву після того в клана якому кинули 48 годин КД.
3. Клан який Хоче приймати активну участь в битвах за бізнеси не може кидати битви так як йому постійно афк клани кидають, цитую "Ми просто хотіли попробувати як воно кидається"
4. Зробити суворе покарання кланам які кидають та не появляються на битву.
P.s Вплоть до видалення клану за 2 Порушення.
5. Зробити щоб клан який тримає бізаки міг 1 битву кидати 1 приймати (Тобто як на битвах за тери)
Клани які хочуть битися за бізаки вони ітак є в ТОП-20, А тих кого немає в ТОП - 20 але хочуть битися в них буде стимул працювати і добиватися місця в таблиці.
Також, якщо це не підходить є альтернатива - Кланам в яких немає 10 людей НЕ можуть кидати битви.
На 02 Сервері 105 Кланів, 5 - 10 кланів Активних, зробіть будь ласка щоб вони не могли кидати, смисл з битв? Чисто АФК битви, щей після них 48 годин КД.
ПРОШУ Підтримати Дану пропозицію!
За!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі