Відмовлено "Завершаючий Кримінал"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Біографія| Владислав Колінз

Розділ 1. Дитинство

Владислав народився 03.12.1984 року, в Україні в місті Харьків. Але незабаром вирішив переїхати в місто Дніпро. Стан батьків був невеликий, тому знайомі допомогли нам знайти житло, але згодом
тато влаштувався працювати водієм таксі, і почав заробляти 24.000грн, цього було достаньо для нашої сім'ї, але мати теж влаштувалася працювати продавцем і її зарплата становила 15.000грн, коли зарплата
батьків була достаньо велика вони задумалися над вибиром навчального закладу, батькі довго вибирали, бо хотіли вибрати найкащий заклад для комфортного навчання свойого сина, батьки знайшли чудовий ліцей
але для цього, потрібно було платити кожний місяць гроші, батьки були готові фінансово, тому на наступний місяць Владислав уже навчався і ліцею. Він був доброю, розумною, сильною, та ввічливою людиною

Розділ 2. Юнацтво

Початок навчання у Владислава було відмінне, він навчався у 7 классі добре, і друзей у Владислав було багато, але були деякі підлітки які постійно глазувалися з Владислава, одного разу, хлопці вирішили дуже грубо пожартувати над Владом, після уроку фіз-культури вчитель позвав Влада щоб запронувати участь у алімпіаді у Дніпрі, Влад згодився, тому-що він займався спортом, та думав він переможе, коли Влад повертався у роздягальну та збирався додому, забігли 4 хлопців з 10 класу, та забрали його одяг, Владислав не знав що робити, адже йому було соромно виходити, але заходить невідома хлопець на вигляд з 17 років, та дав Владу свою спортивну форму, хоч Владислав був на 4 роки молодже незнайому людину, але костюм був майже під нього, потім Владислав познайомився з Андрієм, якому він дуже довго за цей випадок, казав дякую, через декілька місяців стали найкращими друзями, коли ті 4 хлопців бачили Влада з Андрієм, вони ніколи з Влада не глазувалися та навіть не чепали, Влад почав задумуватися чому так, на 7 уроці Андрій пішов додому, але у Влада було 8 уроків, тому Влад залишився та після закінчення уроків пішов додому, але по дорозі додому Влад побачив цих 4 хлопців, та з ними були ще 2 невідомих йому осіб, вони підійшли до Влада, та погрожували, і сказали йому ще раз побачуть з Андрієм, то йому буде дуже погано, та сказали посваритися з Андрієм, і один з хлопців проболтнувся що Андрій був не звичайную людиною, а був сином кримінальною людини, Влад нічого не розумів але згодився, але, ці хлопці сказали щоб точно зрозумів, вони його вдарили у ребре декілька разів, та він впав, хоч Влад був сильний, та займався боксом, він би не зміг нічого зробити цим хлопцям, тому він терпів це, коли він прийшов додому мати запитала хто це тебе, давай викличу швидку, але Влад сказав все добре, це просто від грався з друзями та впав, вона сказала, не треба брехати, поїхали швидко у лікарню, вже у лікарні, Травмотолог сказав, що у Влада дуже сильні побої, але переломів не має, Та сказав треба постільний режим, та меньше нагрузки на нього, якщо ще раз хтось його вдарить, чи буде велика нагрузка, то це може закінчитися
дуже погано, так Влад вже лежав у дома в кроваті, і тут хтось постукав у двері, зайшов Андрій та побачив що Владу дуже погано, та він майже увесь у побоях, Влад попросив мати поки що вийти, тому-що вони хочуть поговорити, Влад сказав що це все із-за тебе, і що він знає що він син кримінальної людини, Андрій дуже сильно здивувався і сказав, Влад, я знаю ти дуже хороша людина, добрий, ввічливий, розумний та сильний, і я розумію що тобі погрожували, і мені дуже шкода, коли тобі буже краще, напиши мені, нам буде потрібно з тобою зустрітися, "Пройшой місяць". Влад згадав що Андрій просив написати, він написав, "Мені краще, куди потрібно прийти", Андрій відповів "Приходь в парк, на наше улюбленне місце" Влад згодився, та сказав скоро буду. Коли Влад прийшов, він побачив Андрія, та ту саму компанію яка його била, та ще були якісь люди в чорному, " Це було місто дуже непомітне, тому тут їх ніхто не побаче" Андрій сказав, мені дуже соромно, за тещо із-за мене тобі погано, я тобі обіцяю тебе вони більше не тронуть, але з тобою я більше другом не зможу буду, тому-що я собы не пробачу те що із-за мене сталося, , пробач лише мене за все що я зробив, Влад розвернувся, нічого не сказав і пішов. Так і закінчив він вже 11 клас, та здав єкзамени, він здав єкзамени на 95 балів разом за всі предмети. Та Влад поступив у коледж, Дніпропетровський політехнічний коледж, там не потрібно було давати гроші, тому Влад зрадів, адже не хотів брати гроші з батьків.

Глава 3 Студенське життя

Після того як Влад забув про все те що було у ліцею, він далі навчався у коледжі, Влад навчався добре, та у вільний час займався спортом, він завів в коледжі друзів, тому після сесій, вони ходили в парки, по набережній, та в інші місця, Владу предлагали алкоголь, але він завжди відмовлявся, адже вів здоровий спосіб життя, однієї сесією, у Влада сталося найгірший день у його житті, Подзвонив невідомий номер, та сказав наступне, ваш тато попав в авто-катострофу, йому потрібна операція, в іншій країні, які коштує 100.000$ У вас є 3 дня щоб знайти гроші, Влад ледве не заплакав, але подзвонив матері за сказав, заспокоєтесь, у нього є план, ніхто не знав що Влад хоче зробити, і сам він не до кінця розумів, він написав Андрію повідомлення "Потрібно зустрітися, на нашому місці, як найшвидше", Андрій згодився і через 10 хвилин вони вже зустрілися, Андрій, прошу тебе, допоможи мені, я готовий усе зробити, мені потрібно 100.000$, я готовий на усе, Андрій дуже сильно здивувався, проте згодився та надав наступні вимоги, дивись у мене є ідея як нам дістати такі гроші, у Києві, є банк, який називають Райффайзен, він дуже великий, та там точно є такі гроші, та більше 100.000$, і сам розумієш навіщо нам більше, нам треба пограбувати цей банк, Влад одразу ж згодився, адже для нього тато дуже важлива та рідна людина, добре, тоді завтра їдемо на потязі в Києв, там є у мене одне місце, там ми підготуємося, але, є шанс що нас піймають, там дуже багато охорони, але це наш єдиний шанс, добре, тоді зустрінимося завтра, Андрій і Влад, вже у Києві, та уже знаходяться у таємному місці Андрія, та почали підготовку до пограбування, так у нас план такий, у цього банка є слабкі місця, саме звідки ми і зайдемо, 4-5 людей відправимо на центральний вхід, на криші буде 2 наших снайперів, у мене є грузовики, їх поставимо заздалегіть за 500 метрів від банку, щоб поліція не змогла швидко доїхати до нас, потім я відкриваю сейф за допомогою взривчатки, а ти забираешь гроші, і я буду слідкувати тобі допомагати забирати гроші, потім нам треба буде дуже швидко утекти в моє тимчасове місце вже через дві хвилини почнеться грабування банку, Влад не хоче це робити, але він повинен заради тата, Так, Влад тримай рацію на всякий випадок, так, почали, Грузовики поставлені, снайпери напоготові, центральна група заходить, та Влад і Андрй уже біля сейфу, Андрій поставив взривчатку, через 10 секунд вона вже взорвалося, та вони успішно зайшли у сейф та почали брати гроші, Кошмар, тут десь 300.000$, ШВИДШЕ, Влад, Добре, через 28 секунд Влад і Андрій вже почали виходити, але, нажаль поліція вже їх чекала, нажаль, Влад, слухай мене сюди, ти зараз їди через чорний вихід та чекай десь хвилину, після чого вибігай, і побачешь квартиру, заходь туди, код 0183, квартира номер 15, і ось тримай ключі, там є підвал, який виходить у моє таємне місце, але не забудь приховати сліди, ти був моїм найкращим другом, Ні, не треба, але Влад розумів іншого виходу не має, та сказав, ти за все моє життя був і залишишся моєм найкращим другом, дякую, тобі, за все що ти мені зробив, не забаром за дві хвилини Андрій виходить з піднятими руками, та каже що зараз ще один вийде, але це був обман, і коли вся поліція зайшла на основний вихід, Влад пробіг і все зробив по плану....... Влад почекав три дні, та сподівався що встигне приїхати у Дніпро та дати гроші на операцію, та поїхав швидко у Дніпро, його під час дороги 5 разів ледве не піймали, але, він приїхав, та дав гроші лікарю, але той сказав, мені дуже шкода тебе, але вже піздно, твоєму татові вже не допомогти.... Влад за все своє життя, так не плакав, він закрився у собі аж на 9 місяців. Після цього терміну, він згадав про Андрія, та поїхав у Києв, у те саме таємне місце, та з командою Андрія, підготувався до визволення Андрія, коли Влад та команда підготували план, вони почали визволення, план був такий Андрія тримали у найстрогішій тюрьмі в Україні, але, згідно плану у Влада буде группа з 4 людей, вони підготували грузовик схожий на поліцейський який возить небезпечних злочинців, там сиділи 4 людини, Влад, пасажир, та 2 злочинця, вони заїхали на територію в'язниці та сказали дати ключі від камери щоб посадити злочинців, але, вони спитали де ваші ключі? Вони відповіли, що не встигли взяти, поліцейський не повірив, тому зайшов, та подивився які там злочинці коли він зайшов, злочинці вдарили поліцейського та той знепритомніл, злочинці взяли ключи та віддали ключи Владу, І він сказав, як добре що тут не має камер і ми заїхали через чорний заїзд, тому тут майже охорони не має, і вони пішли, та знайшли Андрія, вони відкрили камеру, та повели Андрія, до машини, посадили в авто його, він не зрозумів хто це і що вони роблять, але мовчав, коли ми поїхали до виїзда, нам відкрили шлак-баум, та ми виїхали і почали голосно кричати УРА!, Ми зняли поліцейську форму та все розповіли Андрію, він був дуже радий, та сказав ти дійсно мій накращий друг.

Глава 4 Наші дні​

Після багатьох років проведених з Андрієм, я зрозумів він мій найкращий друг, зрозумів що не завжди життя поверниться як ти хочешь, і в один момент може змінитися усе, але важливо щоб ці зміни були разом з твоїми рідними, і я тепер хочу стати доброю людиною, та стати поліцейським, і ніколи більше не зв'язуватися з криміналом, після того як Влад закінчив навчання, та пройшов спів.бесіду на поліцейського, він став поліцейським і все своє життя ніколи не зв'язувався з криміналом, в нього з'явилися жінка, яка теж була поліцейська, і через деякі роки проведені разом, в них з'явилися діти, один хлопчик і друга дівчинка, Влад і його жінка дуже сильно любили своїх дітей, та навчали їх тількі добрим та правильним справам, вже в 35 років, він вирішив випустити про себе книгу у якій зазначено. Твоє життя, і твої друзі, у тебе в житті буде багато випробувань, і життя дуже важке і може змінитися дуже швидко, головне пам'ятати межі та бути разом з своїми рідними, ця книжка набрала дуже багато вподобайок та її навіть випустили на всіх відомих сайтах та додатках.

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Слабо описаний характер персонажу.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі