Розглянуто Заява До Прокуратури №0118

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Дайшенко

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Січ 2024
Дописи
65
Реакції
51
Бали
21
Я, громадянин України Андрій Дайшенко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ваня троян та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:СБУ Д Підрозділ АТЦ

Детальний опис правопорушення: Ми як підрозділ АТЦ не могли пройти повз його порушення,на доказах людина порушела Державнуб темницю де знаходиться бункер скільки людей його охороняє,це є вже розкриття джеравнию тайною цю дитину можно вважати тераристом,також хочу засвідчити те що Генера ЗСУ не давав згоди на зйомку даного відео,прошу звернути уваги що старший склад ЗСУ не знав що він є на трепеторій,тобто Тік мастила людина від 2 порядного звання

Накладення санкцій або компенсацій:Прошу прокуратуру відкрити кримінальне провадження надати ордер на затримання Куратор АТЦ та полковнику Андрію Дайшенко

Також прошу цю заяву відправити то ЄДСУ,наразі просимо щоб даного громадянина зняли с певної посади та поставили на посаду мент ще щоб більше не зміг давати інтервʼю

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:тик

Дата і час інциденту:13.12.2024

До скарги до прокуратури додаю:Надали ордер на затримання та передали справу до суду,також

У мене є доказ там где Генерл ЗСУ не давав згоди.

Електронна копія ID-картки: наразі немає змоги зробити

((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))

+3809003972986(взяв з головы) , [email protected] , ((g_flous,g_flous ))

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,607
Реакції
1,098
Бали
253
1734462551992.png

1734462559346.png

Aртем Судаков

Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,607
Реакції
1,098
Бали
253

Aртем Судаков

Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,607
Реакції
1,098
Бали
253
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі