Відмовлено Заява до прокуратури номер 236

Діма Блак

Козак
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
13
Реакції
12
Бали
6
Назва теми: Заява до прокуратури №236
Я, громадянин України[ Дима Блак] подаю заяву до прокуратури на громадянина [Саторо Химото] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб

Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення: іхав я по дорозі приїжджаю на жовте світло форма и і він мене зупиня я зупинився на 1 попередження в він мене кафа й каже 10.10 непідкора спів робітника держ орг під час несення служби не зачитав мені миранду и потім просю допомоги у друга він під'їжджає й каже може доворимся і він взяв взятку відпустив ще він сам у патрулі був на годинику було 20:00 в че є порушення и че рахується як 112ст ч 1 ККУ службова недбалість
Електронна копія ID-картки: Тут
Номер телефону , електронна пошта, demonrazrushitel0048

Накладення санкцій або компенсацій:Прошу надати відповідне покарання працівнику НПУ та компенсацію мені в розмірі 50 к або 100 к гривень та зняти його с посади капітана НПУ м.К та додати його у чс всіх фракцій та вдравив в мене тайзером и мене стоит кардио симулятор
Будь-які докази на підтвердження правопорушення: Тут ( там в тайм коде 2.32 я забув виключити фрапс м там записано мою розмову в кентами в обрізати я не можу )

Останнє редагування модератором:

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
124
Реакції
49
Бали
73
1760278936025.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі