Андрей007
Козак
- Реєстрування
- 26 Січ 2026
- Дописи
- 59
- Реакції
- 20
- Бали
- 11
Я Заболотний Андрій подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Я Працював на праці инкосатор, ми проїхали по тратуару ,коли нас зупиняє співробітники НПУ, в нас був включений майочок синього кольору тому співробітник НПУ не мав права нас зупитяни бо ми працювали теж в держ організаціії. По правилам ПДР вони не мали права зупиняти роботу инкосаторів тому що ми включили майочки, вони мали права нас супроводити. Ми зупинились коли співробітники підьїхали до нас і в них був зламаний службовий автомобіль. Згідно статьї 5.2 їзда на пошкоджуваному транспорту їхали співробітники НПУ ( службова машина) прошу дати співробітнику НПУ покарання у вигляді догани чи зниження звання.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 23.02.2026 19.11 (час)
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: 77003
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) polkovnik7
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Я Працював на праці инкосатор, ми проїхали по тратуару ,коли нас зупиняє співробітники НПУ, в нас був включений майочок синього кольору тому співробітник НПУ не мав права нас зупитяни бо ми працювали теж в держ організаціії. По правилам ПДР вони не мали права зупиняти роботу инкосаторів тому що ми включили майочки, вони мали права нас супроводити. Ми зупинились коли співробітники підьїхали до нас і в них був зламаний службовий автомобіль. Згідно статьї 5.2 їзда на пошкоджуваному транспорту їхали співробітники НПУ ( службова машина) прошу дати співробітнику НПУ покарання у вигляді догани чи зниження звання.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 23.02.2026 19.11 (час)
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: 77003
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) polkovnik7