Тьомка Ланько
Майор НПУ м.Дніпра|Північна Україна
- Реєстрування
- 9 Лис 2023
- Дописи
- 112
- Реакції
- 80
- Бали
- 31
Назва теми: Заява до прокуратури №0041
Я, громадянин України Артем Коріш, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ділан Алтонен та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація:НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Я їхав та порушив правило ПДР після цього мене зупинив співробітник поліції Ділан Алтонен.Він мене зупинив та каже що я порушив.Після цього він закував мене та повіз до відділку НПУ щоб мене затримати.Я попросив адвоката на що він відповів що викликав.Потім довга історія(на відео)до цього інциденту доєднується Юра Садовський який взагалі тут не причому.Далі вони викликали адвоката і приїхав Микола Фастівський.Я пояснив ситуацію а Ділан Алтонен просто втік з КПЗ.Через 5хв він приходить і кричить щоб мене відпускали тому що у нього не було доказів.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:тик,тик
Дата і час інциденту:13.07.2024
Ранок приблизно 9-10 година
До скарги до прокуратури додаю:-
Електронна копія ID-картки:#17014
Номер телефону та електронна пошта:+38027175950
[email protected].
Дата і час подачі електронної скарги:13.07.2024
18:08З:20
Підпис: А.К
Я, громадянин України Артем Коріш, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ділан Алтонен та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація:НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Я їхав та порушив правило ПДР після цього мене зупинив співробітник поліції Ділан Алтонен.Він мене зупинив та каже що я порушив.Після цього він закував мене та повіз до відділку НПУ щоб мене затримати.Я попросив адвоката на що він відповів що викликав.Потім довга історія(на відео)до цього інциденту доєднується Юра Садовський який взагалі тут не причому.Далі вони викликали адвоката і приїхав Микола Фастівський.Я пояснив ситуацію а Ділан Алтонен просто втік з КПЗ.Через 5хв він приходить і кричить щоб мене відпускали тому що у нього не було доказів.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:тик,тик
Дата і час інциденту:13.07.2024
Ранок приблизно 9-10 година
До скарги до прокуратури додаю:-
Електронна копія ID-картки:#17014
Номер телефону та електронна пошта:+38027175950
[email protected].
Дата і час подачі електронної скарги:13.07.2024
18:08З:20
Підпис: А.К