Відмовлено Заява до прокуратури №0171

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
160
Реакції
47
Бали
33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ Х
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій:

У нас вийшло так би мовити маленьке ДТП ((будь ласка запросіть докази у працівників НПУ Х бо фрапс не записав той момент за це вибачте))
Я не тікав з'їхав з дороги, та потім вони думали хто до мене підійде то не порушення але така собі вистава.
Після того підходить один говорить причину зупинки його перебиває старший та каже "давай я" і причина зупинки це поламана автівка хоча я хочю щоб вони показали (фрапс) де після дтп хтось відкрив вогонь та тому в мене побита автівка.
Хотів щоб вони показали докази бо я був не згоден потім ми досить довго сперечалися
Хочю наголосити увагу чому я відразу не надав паспорт бо вони просто виписують штраф і їдуть, та нічого ти не вирішиш не всі більшість та я не згоден хто був винуватим у ДТП
((Витягував з авто без відігровки))
Потім про те що вони не мають права показувати але показали потім про якісь ігри казав
(Я тупив не міг знайти проц дії і із-за цього вилетів фрапс почав новий (позначу де там все і як))
Працівники пропагували СС про щоб бистріше мене кудись діти у кайданки за не підкору.
Мені здалося образливим про слова "якщо ви соромитесь свого голосу..."

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Хочю щоб в період до 3 діб їх було попереджено про відео докази щоб вони їх не видаляли

ВІДЕО 1
0:57 їзда на зламаному (транспорті після дтп)
1:00 міняються
1.05 відкрив двері ?????? Навіщо?
1:07 забувся мабуть де працює ну буває я не проти
1:52 Причина зупинки
2:07 я не згоден
2:30 кажуть відео докази при адвокаті
3:40 витягують без відігровки
3:54 другий раз
3:59 просить не залазити в автівку хоча я маю право перебувати в ній якщо я не тікав
4:50 граємося вірю не вірю ¿
4:45 вчимо полковників працювати
У кінці вилетів фрапс я почав новий

ВІДЕО 2
1.15 питаю які штрафи (які статті або за яке порушення(уточню))
3.53 просить розмютитися у дс
( Я не включав навушники щоб у мене все що мені вони сказали було у мене на фрапсі)
5.00 я заплутався про що вони про гру чи про не гру
5:40 показують докази я дивлюся там вони мене підрізають (я їду у своїй полосі)
8:19 я втомився і дав паспорт виписали мені штраф
Потім виписує штраф і я собі поїхав

Я вимагаю
Оскарження штрафу на суму загалом 220.000 грн та повернення грошей
Та ремонт автівки
100.000 грн за рішенням суду сума може змінюватися бо автівка не дешева

Штрафи

Дата і час інциденту: 04.01.2025 21:50
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))

Артем Навроцький 𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
49
Реакції
123
Бали
88
1742933961629.png

Повідомляю, що Ваша скарга розглянута у встановлений законом строк
Відповідно до чинного законодавства, термін розгляду скарги становить 72 години з моменту її надходження до органу прокуратури

Відмовленно

Прокурор — охоронець правди, сильний і справедливий завжди.

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
160
Реакції
47
Бали
33
Переглянути вкладення 296684
Повідомляю, що Ваша скарга розглянута у встановлений законом строк
Відповідно до чинного законодавства, термін розгляду скарги становить 72 години з моменту її надходження до органу прокуратури

Відмовленно

НЕ згоден прокурор не працював це не моя провина

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
160
Реакції
47
Бали
33
Заявку розглянуть, чи треба заново подавати????

Артем Навроцький 𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
49
Реакції
123
Бали
88
1742933961629.png

У зв’язку з несанкціонованим обговоренням у зазначеній темі, наголошую: припинити флуд та будь-які коментарі, що не стосуються суті справи. Подібні дії є неприпустимими та перешкоджають об’єктивному розгляду
Крім того, зазначена відеофіксація не підлягає розгляду в межах цієї ситуації, оскільки відповідно до встановленої процедури, сторонам було надано 7днів з моменту викриситання (ознайомлення/отримання матеріалів) для подання відповідних заяв або доказів. Цей термін завершено, і жодних виключень передбачено не було
Прошу надалі дотримуватись регламенту та утримуватись від публікацій, що не мають відношення до предмету справи.

Останнє редагування:

Артем Навроцький 𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
49
Реакції
123
Бали
88
1742933961629.png

Повідомляю: у випадку необхідності окремого зв’язку з метою уточнення деталей або надання офіційних коментарів, звертайтесь виключно через спеціальний канал зв’язку. Будь-яке спілкування поза встановленими каналами вважатиметься неналежним
Прошу дотримуватись порядку комунікації та не створювати інформаційний шум у загальній темі. Ваше розуміння та співпраця є необхідними для забезпечення належного процесу.
TGKrakknchik
DS:dressertt

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,608
Реакції
1,098
Бали
253

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі