Андрій Могила
Працюємо
- Реєстрування
- 13 Січ 2025
- Дописи
- 125
- Реакції
- 26
- Бали
- 31
Я, громадянин України:Андрій Семен подаю заяву до прокуратури на громадянина з айді паспорта:33450 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.
Організація:НПУ
Детальний опис правопурушення:
Громадян пурушуючи правила а саме я запитався чи можете ви мені сказати який кодекс України я порушив та нащо отримав що Поліцейський незнає кодекси України та нехоче мені їх казата ненадавши мені ні 1 попередження вдарив тайзером причимо без причини оскільки я не тікав. та Закував та посадив за непідкорення.
Накладенння санкцій або компенксація:Зняття з посади дану особу та виплати маральної компенсації у вигляді 300.000 грн за те що я був ув'язаний без причини
Будь-які дакази (Або прохання про вилучення) на пітвердиння
правопурушення
тик
дата і час інциденту:30.04.2025 14:40
До скарги до прокуратури додаю:
Електрона копія lD-картки:
тик
Номер телефону, Електрона Пошта:
@Hasdikkkkkk1 (Телеграм)
Організація:НПУ
Детальний опис правопурушення:
Громадян пурушуючи правила а саме я запитався чи можете ви мені сказати який кодекс України я порушив та нащо отримав що Поліцейський незнає кодекси України та нехоче мені їх казата ненадавши мені ні 1 попередження вдарив тайзером причимо без причини оскільки я не тікав. та Закував та посадив за непідкорення.
Накладенння санкцій або компенксація:Зняття з посади дану особу та виплати маральної компенсації у вигляді 300.000 грн за те що я був ув'язаний без причини
Будь-які дакази (Або прохання про вилучення) на пітвердиння
правопурушення
тик
дата і час інциденту:30.04.2025 14:40
До скарги до прокуратури додаю:
Електрона копія lD-картки:
тик
Номер телефону, Електрона Пошта:
@Hasdikkkkkk1 (Телеграм)