Ілля Морелло
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Гру 2024
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Я, громадянин України Ілля Морело, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Дембрі номер бейджека 76238 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Працівник СБУ Денис Дембрі номер бейджека 76238 підрізав мою службову автівку та почав казати що то я його підрізав. Почав він мені значить казати що 20 тисяч гривень та разход, він мені погрожував із за чого я був налякан, тому на паниці зробив так як він мені і сказав, щоб він мене відпустив, і тут він мені каже що я корупціонер та почав одягати на мене кайданки, та відвозити до НПУ.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення працівника
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прохаю прокурора який буде переглядати данну заяву про те, щоб я не показував відео/фото порушення, а ви попросили у нього
Дата і час інциденту: хх:хх по Київу, 26.08.2025
До скарги до прокуратури додаю: Прошу надати ту людину докази з боді-камери з початку того як він мене зупинив (бажано за 5-15 секунд)
Електронна копія ID-картки: ID-картка( https://imgpile.com/p/Z2E9ogy#YLNj2Mj ) (88096)
Номер телефону -------
електронна пошта -----
((діскорд,телеграм)) дс @progibator6666
Допомога з заявою Микита Прокудін [приватний адвокат] (88396)
Організація: СБУ
Працівник СБУ Денис Дембрі номер бейджека 76238 підрізав мою службову автівку та почав казати що то я його підрізав. Почав він мені значить казати що 20 тисяч гривень та разход, він мені погрожував із за чого я був налякан, тому на паниці зробив так як він мені і сказав, щоб він мене відпустив, і тут він мені каже що я корупціонер та почав одягати на мене кайданки, та відвозити до НПУ.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення працівника
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прохаю прокурора який буде переглядати данну заяву про те, щоб я не показував відео/фото порушення, а ви попросили у нього
Дата і час інциденту: хх:хх по Київу, 26.08.2025
До скарги до прокуратури додаю: Прошу надати ту людину докази з боді-камери з початку того як він мене зупинив (бажано за 5-15 секунд)
Електронна копія ID-картки: ID-картка( https://imgpile.com/p/Z2E9ogy#YLNj2Mj ) (88096)
Номер телефону -------
електронна пошта -----
((діскорд,телеграм)) дс @progibator6666
Допомога з заявою Микита Прокудін [приватний адвокат] (88396)