Метью Дасслер
Козак
- Реєстрування
- 17 Бер 2025
- Дописи
- 11
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
Я, громадянин України Метью Дасслер, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Я проїхав на красне світло світлофора після чого за мною поїхала поліція я зупинився до мене підійшов пан поліцейський та не придставившись та не показавши посвідчення він почав стріляти по громадянину якого поліцейськи вбив потім поліцейськийський відкрив вогонь без підставно по білій ВМW після чого поліцейського вбили.
Накладення санкцій або компенсацій: Дисципліеарне покарання працівнику у вигляді догани
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
це порушення
початок фрапс обірвався тому два поселання
Дата і час інциденту: 28.11.2025 21:09
До скарги до прокуратури додаю: Автомобіль перегородив шлях та створив перешкоду руху та на автомобілі не було аварійного сегналу.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону:+380 972 683 929 , електронна пошта: Nazarchyk_099
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Я проїхав на красне світло світлофора після чого за мною поїхала поліція я зупинився до мене підійшов пан поліцейський та не придставившись та не показавши посвідчення він почав стріляти по громадянину якого поліцейськи вбив потім поліцейськийський відкрив вогонь без підставно по білій ВМW після чого поліцейського вбили.
Накладення санкцій або компенсацій: Дисципліеарне покарання працівнику у вигляді догани
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 28.11.2025 21:09
До скарги до прокуратури додаю: Автомобіль перегородив шлях та створив перешкоду руху та на автомобілі не було аварійного сегналу.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону:+380 972 683 929 , електронна пошта: Nazarchyk_099